Steun het MKB ivm Corona Crisis

Steun het MKB ivm Corona Crisis | Geld inzamelen
 
 
Steun het MKB ivm Corona Crisis

Jochem Langenhuijzen Directeur-Eigenaar van De Ondernemingswaarde BV gaat in week 17  iedere dag fietsen om geld in te zamelen voor MKB-ondernemers die het moeilijk hebben door de huidige corona crisis. 

Wij merken dat vele MKB-ondernemers door de maatregelen van de overheid in de problemen zijn gekomen. Doordat de maatregelen tot en met 19 mei verlengd zijn en evenementen zelfs tot 1 september komen te vervallen, zijn het liquide tekort in het MKB groot. 

Wij adviseren diverse MKB ondernemers en zien dagelijks dat het in sectoren waar de locaties gesloten dienen te blijven het water bij diverse ondernemers aan de lippen staat. Om enkele MKB ondernemers te ondersteunen die het echt nodig hebben gaat Jochem naast zijn 50-urige werkweek en drukke gezinsleven met drie kinderen elke dag minimaal 30 km fietsen om geld op te halen. Een weeklang 7 dagen achter elkaar fietsen om het MKB te ondersteunen. 

Ondersteun de actie en help de getroffen MKB ondernemers binnen Nederland!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 750,00
Doel: € 2.500,00
30%