Steun het gratis delen van ontspanning! | Geld inzamelen
 
 

Steun het gratis delen van ontspanning!

Wij delen gratis online meditaties ontspanningsoefeningen met iedereen

Iedereen vindt het leuk om met ontspannen mensen om te gaan en zelf relaxed te zijn, maar hoe waarborgen we dit type ontspanning in deze spannende tijden?

21 dagen meditaties/ontspanningstechnieken delen via audio-opnames/youtubevideo's is de "oplossing" van de Yogatijgert. Wij vinden dat elkaar helpen ontspannen zijn ook zeer "besmettelijk" is. En dat deze ontspanningstechnieken dus wel massaal gedeeld mogen worden.

De Rotterdamse yogaschool Yogatijgert zou 6 April 2020 feestelijk geopend worden. Al snel bleek dat dit niet door kon gaan vanwege het Corona-virus. Net op 14 februari een huurcontract getekend voor twee jaar, maar de deur moet voorlopig op slot blijven. De Yogatijgert is een collectief van drie ervaren yogadocenten, zij willen zich als kleine zzp-ers niet uit het veld laten slaan door de grote "MacYoga-scholen"  die in Rotterdam de yoga-markt aan het veroveren zijn. Zij zitten dus nu helaas zonder enige vorm van inkomsten en willen wel graag kennis en ervaring blijven delen.

Karin Meulink ( al 23 jaar yoga en meditatiedocente) spreekt namens de Yogatijgert elke dag alle meditaties in,  die jij ook gratis kunt ontvangen. We hebben al geweldige reacties gekregen van de deelnemers.

Ben jij of ken jij iemand die wat financiën kan doneren aan ons of wil je deze doneeractie voor ons delen op je social media? Dan zijn we jou zeer dankbaar! It means the world to us😍

Met dit bedrag kunnen wij een jaar de huur van ons pand betalen, so please be generous en help ons helpen.

Vraag ook via yogatijgert@gmail.com gratis 21 meditatie-oefeningen aan om te leren, of te blijven ontspannen. Veel liefs en alvast grote dank namens, Ine van Druten, Nina Mende en Karin Meulink

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 576,00
Doel: € 10.000,00
5% / 316 dagen te gaan