Steun het Bob Angelofonds

Steun het Bob Angelofonds | Geld inzamelen
 
 
Help jij, met mij, de lhbti gemeenschap?

I.v.m de Caronapandamie gaat de marathon niet door op de eerder genoemde datum. Aangezien ik hem nogsteeds, net als de bruggeloop, wil lopen voor het goede doel heb ik het verplaatst. Maar sowieso dat ik dit voor ons goede doel ga lopen!!!

COC’s Bob Angelo Fonds is het fonds voor de financiering en ondersteuning van kleinschalige activiteiten en projecten die zich richten op lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en personen met een intersekse conditie (LHBTI’s) – in het Koninkrijk der Nederlanden: in Nederland, op Saba, Sint Eustatius, Bonaire, Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Met het fonds motiveert en begeleidt COC Nederland initiatiefnemers in het ontwikkelen en implementeren van activiteiten voor kwetsbare LHBTI’s. De activiteiten die het fonds ondersteunt, draaien in de eerste plaats om ontmoeting van de doelgroep onderling.

We denken bijvoorbeeld aan LHBTI’s buiten de Randstad maar ook aan individuen die niet makkelijk aansluiting vinden bij bestaande voorzieningen, activiteiten en/of gemeenschappen. COC heeft een team van tien projectleiders en een groot aantal vrijwillige ambassadeurs die helpen om initiatief te ondersteunen. De activiteiten die het fonds ondersteunt moet zorgen voor verbinding, contact, plezier en leiden tot de versterking van de individuele positie van de deelnemers. Anders gezegd: door het fonds hopen we individuen meer zelfvertrouwen en plezier te geven waardoor ze makkelijker en beter meekomen in de maatschappij.

Daarnaast zet het fonds zich in voor capaciteitsversterking van initiatieven die zitten met een vraagstuk, probleem of die graag iets willen opzetten maar het ontbreekt ze aan de kennis, ervaring of middelen. COC’s Bob Angelo Fonds werkt met een team van onafhankelijke ZZP-ers elk met hun eigen expertise en je kunt kosteloos een beroep op hen doen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 75,00