Steun het Blue Tiger Tractorpulling team

Steun het Blue Tiger Tractorpulling team | Geld inzamelen
 
 

Vrijdagavond 9 december is het ergste wat je als tractorpuller kan overkomen gebeurd. De loods aan de Tholenseweg in Halsteren waar de Blue Tiger staat is volledig uitgebrand, ook zijn alle gereedschappen en reserve onderdelen verloren gegaan.

Sinds 2009 zijn de gebroeders Muller gestart met de Ford 9600, die inmiddels al 7 jaar mee rijd in de NTTO 3,6ton Super-sport Top competitie. Het team is sindsdien gegroeid en is inmiddels een hechte vriendengroep. Wij weten dat deze mannen al jaren hun hart en ziel in deze machine steken en kunnen deze tegenslag niet als einde zien.

Wij weten dat het zonder hulp van buitenaf voor het team onmogelijk is om in april 2023 aan de start van de NTTO 3,6ton Super-sport Top competitie te kunnen verschijnen. Om het team een zet in de goede richting te geven zijn alle bijdragen van harte welkom, in welke vorm dan ook. Voor andere donaties of ideeën mail naar info@autoservicekole.nl

Iedereen die deze mannen kent, weet dat ze voor iedereen klaar staan en te trots zullen zijn om zelf hulp te vragen. Daarom deze actie!

Wij weten dat door jullie hulp de teamleden de schouders eronder gaan zetten om in april 2023 aan te haken en mee te strijden in de klasse!!

https://www.112markiezaten.nl/nieuws/5976/Uitslaande-brand-bij-boerderij-in-Halsteren,-rook-in-de-wijde-omgeving-te-zienEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
447 donaties
€ 40.585,00