Steun gezinnen kinderen in armoede in nederland

Steun gezinnen kinderen in armoede in nederland | Geld inzamelen
 
 
kinderen mogen niet boeten door fouten volwassenen,helpt u deze kinderen in nederland

Armoede wat een ellende:

350.000 kinderen kampen dagelijks hiermee kinderen die zonder lunch pakketje naar school moeten weggestuurt worden van school daar er een regelement is dat men verplicht fruit mee moet nemen naar school.

Ouders met de handen in het haar vanwege de schulden problematiek niet wetene wat ze s,avonds moeten zeggen wanneer een kind vraagd Mam Pap wat eten we vanavond ik heb honger en vandaag bijna niets gegeten,triest erg triest dat dit in nederland kan

Wij Als Stichting Boodschappenbank worden hiermee dagelijks geconfronteert en hopen op u steun doormiddel van een donatie.

Onze doelstelling is om 1000 gezinnen met vaak kleine kinderen uit een diep dal te halen en ze enigzins weer een toekomst geven dit zonder honger en of schulden.

Wij zijn een charitieve stichting zonder winstoogmerk waarin een ieder vrijwilliger is en zitten gelegen in 84 regio,s in Nederland en zijn dan ook erg afhankelijk van u donatie.

Mensen ik vraag u draag deze oproep een warm hard toe zodat wij allen gezamelijk kunnen zeggen wat politiek den haag en veel gemeentes na laat wij als burgers in dit land kunnen laten zien dat er meer armoede in dit land is dan dat de regering aangeeft en hierin een geweldige plank voor de ogen heeft of gewoon het niet interesseert hoe maar liefst twee en een half miljoen mensen in armoede leven en aan de rand van de afgrond hangen.

Wij als stichting zijnde willen dit jaar nog zo,n 1000 gezinnen gaan helpen en vragen hierin u hulp.

Wij hopen € 350.000 euro met donatie,s binnen te krijgen zodat we de meest urgente gezinnen kunnen gaan helpen,dit zijn gezinnen levend onder minimum vaak voedselbank hebben weinig te eten hebben en schulden dit door ziekte werkverlies.

Ik vraag u steun doormiddel van een donatie hoe klein deze ook is alles wat er binnen komt is meegenomen en hopen uiteraart dat het bedrijfsleven ook hun steun doormiddel van donatie schenkt. 

Wilt u zo vriendelijk zijn dit te gaan delen socialmedia zoals facebook twitter instagram etc etc en ondersteun hiermee die mensen die het even niet redden?

Mensen zet u beste beentje voort want armoede dat kan een ieder overkomen!!

Mvg Stichting BoodschappenbankEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 176,00