Steun evenement Stichting Jarige Job | Geld inzamelen
 
 

Steun evenement Stichting Jarige Job

Ieder kind verdient een verjaardag.

Hi allemaal,

De komende maanden organiseren wij met alle laatstejaarsstudenten van de opleiding Management van de Hogeschool Rotterdam verschillende evenementen om Stichting Jarige Job te steunen. Het evenement dat wij zullen organiseren is een feestelijke bingo met als toepasselijk thema: verjaardag!

Over Stichting Jarige Job
In Nederland zijn er zo’n 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat hier thuis teweinig of geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Sommige kinderen schamen zich hier zo erg voor dat ze zich zelfs ziekmelden van school.

In tegenstelling tot andere goede doelen geeft Stichting Jarige Job geen geld maar trakteert op een verjaardagsbox met daarin alles wat nodig is om een verjaardag thuis en op school tot een succes te maken. Met behulp van alle donaties kunnen wij ervoor zorgen dat Stichting Jarige Job deze kinderen een onvergetelijke dag laten beleven.

Voor meer informatie over Stichting Jarige Job kun je hier terecht op hun website:
https://www.stichtingjarigejob.nl/wat-wij-doen/

De opbrengst
Eventuele bijzondere uitgaven zoals entertainment en bingobenodigdheden om dit evenement te realiseren zullen wij bekostigen met de opbrengst van deze inzamelactie. Maar ons doel is uiteraard om dit evenement te organiseren met zoveel mogelijk sponsoren en donaties om op deze manier een zo hoog mogelijk bedrag aan te kunnen bieden aan Stichting Jarige Job.

 

Alvast bedankt voor de bijdrage!

Feestelijke groeten,
Cindy, Elles, Lotte, Tanya en TessaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

19 donaties
€ 185,00