Steun Entered Maaseik na inbraak.

Steun Entered Maaseik na inbraak. | Geld inzamelen
 
 

Vorige week troffen Jeroen en Tim, de mensen achter Entered, hun bedrijf aan in een complete ravage.

 

Het pand waarin ‘I Can Hear You’ (de Real-Life Horror Game van Entered) zich afspeelde is het oude ziekenhuis van Maaseik. Dit gebouw staat al geruime tijd op de slooplijst en staat grotendeels leeg. Om die reden is het ook een populaire locatie onder Urbex-groepen die het leuk vinden om verlaten locaties te bezoeken en te fotograferen.

Het motto van Urbexers is ‘Leave nothing but footprints’, maar helaas moeten de slechten lijden onder de goeden, want een aantal vandalen hebben heel wat meer achtergelaten dan footprints.

 

Deuren en sloten werden geforceerd, het interieur werd vernield en beklad. De horecavoorraad werd gestolen, evenals hun gereedschap en alle apparatuur die gebruikt werd voor de expereince. De schade loopt richting de tienduizenden euros! Niets wordt vergoed door de verzekering.

 

Entered komt, net als vele andere bedrijven, uit een moeilijke periode waarin inkomsten veelal ontbraken door de onzekerheid en lockdowns van de afgelopen twee jaar. Het opzetten van een nieuwe beleving, waar ze momenteel mee bezig waren, kost veel geld. De apparatuur van ‘I Can Hear You’ was dan ook hard nodig om dit project te realiseren. 

 

Laten we met zijn allen Jeroen en Tim een hart onder de riem steken door ze financieel te steunen. 

 

Alle beetjes helpen om hun nieuwe project alsnog te kunnen realiseren, maar belangrijker nog, laten we het gevoel van onmacht wegnemen en ze de moed en kracht geven om door te zetten.

Yves en Marloes
10-05-2022

Wij zijn bijzonder trots op het mooie bedrag dat we samen al opgehaald hebben. 

Nooit hadden we durven hopen dat onze oproep tot zo een resultaat zou leiden!

In samenspraak met Jeroen en Tim zetten we de actie stop op 18-5.

Op deze manier kunnen zij dit sombere hoofdstuk achter zich laten en zich concentreren op het positieve en dat dankzij jullie allemaal!

We willen jullie enorm hard bedanken voor alle steunberichten, het delen en natuurlijk de donaties.

Samen hebben we 2 mensen weer hoop gegeven en laten zien dat er een community is die hun een warm hart toedraagt! 

Yves


89 donaties
€ 3.230,00

Deze actie is gesloten.