Steun en help dromen om te zetten in doelen!

Steun en help dromen om te zetten in doelen! | Geld inzamelen
 
 

“Al het goede in deze wereld begint met een droom. Blijf vasthouden aan die van jou, want als je de kracht niet meer hebt om te dromen, dan heb je zeker niet de kracht om je dromen waar te maken”.

Welkom bij het Brazilian Dream Project, waar elke bijdrage een wereld van verschil kan maken. Ik ben Ricardo en initiatiefnemer van het project welke is ontstaan na een hartinfarct en de gruwelijke en extreem gewelddadige moord op mijn levenspartner Emmy (31) op 31 juli 2020. Voor meer details over de achtergrond van het project zie onze website.

Het project is een eerbetoon aan de dromen van Emmy en mijzelf, gedreven door passie en een diepgaand verlangen om anderen te helpen en te ondersteunen bij het bereiken van hun volledige potentieel. Emmy en ik deelden een diepe betrokkenheid bij het helpen van anderen, gesteund door onze educatieve achtergrond en ervaring. 

Haar passie voor psychologie en criminologie, gecombineerd met mijn expertise in sociaal juridische en financiële dienstverlening, vormden de basis voor dit initiatief. Het Brazilian Dream Project sluit naadloos aan bij onze passies en doelen. Na Emmy's overlijden is mijn motivatie om dit project te realiseren en onze dromen waar te maken alleen maar sterker geworden.

Het Brazilian Dream Project streeft ernaar om dromen van mensen werkelijkheid te maken. Door het bieden van praktische ondersteuning en het faciliteren van unieke ervaringen willen we een positieve impact bieden in het leven van anderen. Of het nu gaat om het creëren van mooie herinneringen voor mensen welke zich in de laatste levensfase bevinden, het bieden van een uitje voor mensen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen of het bieden van hulp voor gezinnen welke zich in financieel zwaar weer bevinden. 

Wil je deel uitmaken van een project dat levens verandert en gemeenschappen versterkt? Bij ons draait alles om het creëren van positieve impact. Ons centrum in Brazilië is niet zomaar een gebouw, het is een oase van hoop en inclusiviteit, waar mensen van alle achtergronden en beperkingen samenkomen om te groeien, te verbinden en onvergetelijke herinneringen te maken.

Met jouw steun kunnen we een breed scala aan workshops en activiteiten organiseren die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, gemeenschapsopbouw en het bestrijden van depressie, armoede en eenzaamheid. Van financieel en juridisch advies tot taallessen, van watersporten tot culturele evenementen. We streven ernaar om een diverse en inclusieve omgeving te creëren waar mensen zich kunnen ontwikkelen en bloeien. Alles gericht op persoonlijke groei, samenwerking en samen groeien. 

Door te doneren aan ons project help je niet alleen individuen om te bloeien maar draag je ook bij aan een inclusieve en veerkrachtige samenleving waarin iedereen de kans krijgt om zijn volledige potentieel te bereiken. Sluit je aan bij ons streven naar positieve verandering en maak een verschil in het leven van mensen. 

"Het leven heeft geen grenzen, behalve de grenzen welke we onszelf opleggen". Het enige wat ontbreekt zijn de financiële middelen om het project te starten. Dankzij jouw donatie en het delen van het project in je netwerk kunnen we dit mogelijk maken. Help je ons mee om deze grenzen te doorbreken?

Links naar Social media:

Dank je wel voor je donatie welke het doel steeds dichterbij brengt, voor het delen van dit bericht in je netwerk en voor het samen waar maken van dromen. Obrigado por todo seu apoio!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

0 donaties
€ 0,00
Doel: € 50.000,00
0%

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.