Steun eenoudergezinnen in Latour voor kerst!

Steun eenoudergezinnen in Latour voor kerst! | Geld inzamelen
 
 
Met uw donatie medefinanciert u de kerstmaaltijd van een eenoudergezin in Suriname

Beste lezers van dit bericht,
Derick Samuels is een Surinaamse jongeman van 20 jaar en hij is vrijwilliger bij Stichting Buurtwerk Latour (StiBuLa), waar ik vorige zomer een aantal maanden het voorrecht had om stage te lopen en mijn scriptieonderzoek uit te voeren. Nu heeft Derick Samuels mij gevraagd om zijn bericht te delen. Als groepsleider van de jongerenorganisatie 'Jeugd voor Jeugd' in Paramaribo zet hij zich in voor alleenstaande moeders in Latour rond de kersttijd. Hij zou graag geld inzamelen om 70 Surinaamse een-ouder gezinnen te voorzien van een kerstpakket. Deze kerstpaketten zullen ongeveer rond de 140srd per gezin kosten (rond de 15 euro per gezin) en bestaan uit basisingrediënten voor een simpele kerstmaaltijd (zonnebloemolie, rijst, kippenboutjes, azijn, soja saus, nasi kruiden, zout en wat kerstbrood). In zijn eigen woorden:

Het project is omzoveel mogelijk de armen tegemoet te komen.
Het is zo dat er veel alleenstaande vrouwen zijn met soms wel 6 of 7 kinderen bij mij in de buurt. Deze vrouwen hebben het vreselijk moeilijk. Ze moeten vaak hard werken om aan geld te komen om voor hun kinderen te zorgen.
Daarom heb ik tegen mezelf gezegd: we gaan deze groep mensen moeten helpen.
Vorig jaar was het de eerste keer dat ik dit deed en dit was een groot succes, ik hoop dit jaar weer minstens net zo veel moeders te kunnen helpen!
Het gaat om 56 alleenstaande moeders met kinderen, dit jaar in verband met de feestmaand december wil ik ze blijmaken met wat voedsel pakketten.
Ik kan het echter niet alleen doen; ik heb uw ondersteuning nodig!

Zou jij Derick Samuels willen helpen om deze gezinnen te voorzien van een kerstpakket, net zoals vorig jaar? Als vijftien mensen een euro doneren heeft een een-ouder gezin te eten rond de kersttijd. Alvast bedankt, namens Derick!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 265,00
Doel: € 500,00
53%

Deze actie is gesloten.