Steun Dimitri, Ines en de kinderen

Steun Dimitri, Ines en de kinderen | Geld inzamelen
 
 
Een inbraak met zeer grote en vervelende gevolgen voor 2 keihard werkende mensen.

Een ervaring die niemand hoopt mee te maken, maar waar helaas veel mensen mee te maken krijgen. Alleen in dit geval vind ik dat iemand op moet komen voor deze twee ontzettend lieve en hardwerkende mensen en hun 3 lieve kinderen.

Dimitri en Ines zijn twee geweldige mensen met een warm hart en een enorme inzet en drive. Dit is iets wat veel volwassenen en kinderen ervaren tijdens de sport- en danslessen in de sportschool van Ines en Dimitri> GYMSPOT in Bergschehoek.

Tijdens hun welverdiende vakantie, na een periode van hard werken waarbij zo veel andere mensen en kinderen iedere dag weer enorm genieten van hun sport en danslessen, is er bij hen ingebroken in hun huis. Het huis van hen is gemarkeerd door de daders en vervolgens is er voor meer dan een ton aan spullen gestolen, zelfs de auto is gestolen. Iets wat onmisbaar voor hen is met drie kinderen. Even voor de duidelijkheid, ze hadden oa een verankerde kluis in huis, dus Dimitri en Ines hebben gedaan wat ze konden om diefstal te voorkomen. Over de emotionele waarde nog niet te spreken, er zijn spullen verdwenen die diepe sporen in hun ziel zullen achterlaten, het veiligheidsgevoel van de kinderen is helemaal verdwenen en daarnaast is hun kapitaal van 15 jaar keihard werken verdwenen. 

Door diverse mazen in de wet en wat kleine lettertjes in de verzekeringen blijkt dat ze helemaal niets vergoed krijgen. Helemaal niets, hoe krom kan het zijn! Daar betaal je dan elke maand netjes je premies voor. Maar goed, Dimitri en Ines willen niet bij de pakken neerzitten en zijn weer gestart met het geven van de lessen en proberen nog meer lessen te geven dan ze deden om het meeste wat weg is en wat erg nodig is, weer te vervangen.

Ik vind dat Ines en Dimitri zoveel goeds doen voor zo veel mensen en zo veel mensen zijn zo blij met hen, als persoon zijnde en de manier waarop zij hun aandacht aan de medemens geven, dat ik denk dat een inzamelingsactie voor hen wel terecht/ verdient is. Al kunnen ze in ieder geval maar weer een auto kopen en de computers en andere spullen die ze hard nodig hebben. 

Ik hoop dat de mensen die Ines en Dimitri kennen en die hen een warm hart toedragen, willen meedoen met deze inzamelingsactie. Ik heb een datumlimiet aan deze actie gesteld, omdat ik denk dat er na drie maanden iedereen die wil doneren wel gedoneerd heeft en het anders eventueel persoonlijk nog zal doen. Dan stap ik er weer tussen uit en hoop ik dat deze lieve mensen een hoop financiële steun hebben mogen ontvangen en zich weer wat lichter zullen voelen. Het kan niet zo zijn dat Dimitri en Ines met hun drie kinderen extra lessen etc moeten gaan draaien vanwege de daad van een ander. Zij horen met hun kinderen een gewoon gezin te kunnen zijn en verdienen dus ook gewoon tijd voor elkaar. 

Waar ik erg op hoop is dat mensen niet met wijzende vingers komen, dat het aan hen zou kunnen liggen waarom zij niets vergoed krijgen, want dat is niet waar het om gaat. Zij hebben gedaan wat ze moesten doen, maar helaas zijn niet alle verzekeringen waterdicht en kan je daar ook nog eens slachtoffer van worden. Zoals gebeurd is bij Ines en Dimitri. 

Ik start deze actie op zonder dat ik Dimitri en Ines hiervan op de hoogte heb gesteld, want het zijn zulke trotse en hardwerkende mensen die vinden dat ze alles zelf op moeten lossen. Dit keer verdienen ze daar hulp bij. Ik hoop op jullie medewerking. Ines en Dimitri kennen mij, dus geen zorgen dat het bij de verkeerde persoon terecht zou kunnen komen.

Ik wil iedereen die mee wil werken aan deze actie alvast heel erg bedanken. Help Ines en Dimitri om de vervelende nachtmerrie voor een groot deel te doen vergeten..  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 2.270,00

Deze actie is gesloten.