Steun Dim om zijn leven weer op te pakken!

Steun Dim om zijn leven weer op te pakken! | Geld inzamelen
 
 
Lieve Dim met een hart van goud

In Maart 2019 kwam het paard Dim bij Rianne en Henk op stal. Je kon hem toen een wat verdofde zwarte parel noemen, een mooi zwart paard met een rugzak en de nodige littekens. Een ontzettend lief paard die niet lekker in zijn vel zat. Wat erg was ingevallen en het nodige had mee gemaakt. Contact met vorige eigenaren bracht hun nergens niemand wilde wat loslaten over Dim zijn verleden of wat er met Dim was gebeurd. Alles was een groot vraagteken. En helaas kunnen paarden niet praten, maar hun ogen zeggen genoeg!


Rianne en Henk besloten om Dim alle liefde en verzorging te geven die hij nodig had. Het zijn geen handelaren die een paard maar beschouwen als een ding of nummer. Nee hun hebben een hart voor paarden en gunde Dim alles wat hij nodig had. Ze voerde hem flink bij zo dat hij aan kwam. Ze gingen rustig met hem aan de gang met dagelijkse lichte training zodat hij weer wat spieren opbouwde. Weken lang stapje voor stapje steeds een stukje vooruit. Daarna volgde er een proces van behandelingen Osteopaat, Accupunctuur, Cranio sacraal, Tandarts, Hoefsmid en rijtechnische werd hij goed door getraind om hem zo mooi mogelijk te laten ontwikkelen. Alles ging niet zonder slag of stoot, maar je zag Dim met de dag groeien van binnen en buiten. Hij werd weer vrolijk , hij kreeg weer die mooie glans in zijn vacht, zijn ogen begonnen te stralen! Wat een mooi gezicht om een paard zo voor uit te zien gaan! En hem weer echt paard te zien zijn! Ja in november 2019 waren we d’r zeker van hij was weer bijna de oude, Nja nieuwe Dim!

Maar helaas troffen wij Dim in December 2019 met een dikke knie aan op stal. Wij dachten aan een Einschuss. Gelijk een Dierenarts er bij om te kijken wat dit was. Hun zeiden vocht dus de nodige medicatie hiervoor gehad en daar gingen een paar dagen over heen en het werd erger dierenarts op en af, maar het werd niet beter. Door een foute diagnose van de dierenarts is een grote ontsteking over het hoofd gezien. Dim was er 30 December 2019 zo slecht aan toe dat Rianne en Henk hem met spoed naar de kliniek hebben gebracht. Daar werd hij gelijk in Quarantaine gezet met 40,8 graden koorts. De kliniek kon op dit moment niet veel doen eerst moest de koorts dalen. 4 Januari 2020 is er een groot abces open gesprongen in de voorknie van Dim.

De kliniek doet hun uiterste best om Dim zo goed mogelijk te behandelen en hem pijn vrij te laten zijn. Voor alsnog staat Dim nog in de kliniek. U begrijpt wel dat het hele Proces van Dim vanaf Maart 2019 tot nu aardig wat geld heeft gekost. Zo willen wij voor Rianne en Henk en uiteraard het meest voor Dim geld inzamelen zodat de kosten iets gedekt zullen zijn. Omdat dit paard nog een gouden kans verdiend! Want je steekt niet zoveel liefde energie en alles wat je hebt in een paard om hem uit eindelijk hierdoor maar te laten gaan. Hij verdiend een goudenstal een warm thuis en enorm veel liefde. Dus doen wij d’r alles aan om Dim er weer boven op te krijgen.

Wij willen deze zwarte parel, deze grote vriendelijke Dim weer laten stralen!
Helpt u ons mee om geld in te zamelen voor Dim!
Wij en Dim zijn u enorm dankbaar!

 

We hopen open mooie opbrengst om Dim weer te kunnen laten stralen en weer een waardig paardenleven te geven.
En om Rianne en Henk bij te staan!
Liefs Tashya en JoyceEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

1 donatie
€ 25,00
Doel: € 8.000,00
0%