Steun Dierenopvangcentrum Groningen.

Steun Dierenopvangcentrum Groningen. | Geld inzamelen
 
 

** Deze actie is gestart in 2019** 

Ivm de verspreiding van deze pagina heb ik besloten om de actie actief te houden. 

Momenteel verspreiden we de pagina ten behoeve van de slopende energie prijzen. Het is ons al bekend dat verschillende dierenopvang centra's hun deuren moeten sluiten of al dicht zijn gegaan. 

Onze stichting is ongeveer al 35 jaar zelfstandig en zou dit graag zo lang mogelijk willen blijven. Zonder u hulp lukt dat niet. Op onze website vindt u meer informatie over onze opvang. 

 

 

 

 

 

Dit is het vijfde jaar dat het dierenopvangcentrum geen subsidie meer ontvangt van de gemeente Groningen wel blijven alle vaste lasten, voer en dierenarts kosten etc. doorgaan. Het is dan ook erg moeilijk voor de stichting om financieel rond te kunnen komen, De stichting had een legaat ontvangen waardoor wij nog enige tijd door konden, echter is de bodem in zicht en vragen wij ons af hoelang we het op deze manier nog vol kunnen houden ,en wij dieren in nood kunnen blijven helpen want dit blijkt nog steeds erg nodig. wij zijn het enigste dierenopvangcentrum in de gemeente Groningen, destijds ook opgericht mede dankzij de gemeente en deze laten het opvangcentrum ineens stikken. We zullen zeker nog weer eens bij de gemeente aankloppen voor een bijdrage voor de dieren die wij opvangen uit de gemeente. Wij waarderen het dan ook zeer dat u het dierenopvangcentrum financieel wilt ondersteunen, want zonder uw bijdrage zouden wij niet door kunnen gaan met ons werk.

Met uw bijdrage kunnen wij dieren in nood blijven helpen, en voorzien van voedsel, onderdak en medische hulp en dat is hard nodig is wel gebleken. Ook in 2018 hebben zij weer veel dieren opgevangen dit waren maar liefst 3450, deze zijn door particulieren, en de politie gebracht en door hun zelf opgehaald.

De behoefde aan opvang voor in het wild levende dieren en voor huis en hobbydieren is groot.

Zonder geld voor diervoeders, medicijnen en schoonmaakmiddelen maar ook voor de energie- en waterrekening en onderhoud aan onze ambulance kunnen wij het werk niet blijven doen.

Om u een idee te geven wat zij met uw bijdrage kunnen doen zet ik een aantal gegevens op een rij:

·         Met € 5,00 kunnen wij voor 1 week schoonmaakmiddelen kopen.

·         Met € 25,00 kunnen wij de dieren gedurende 1 maand van alle benodigde medicijnen en verbandmiddelen ( en zo nodig een consult bij de dierenarts) voorzien.

·         Met € 35,00 kunnen wij alle dieren gedurende 1 week van voer voorzien.

 Uiteraard heeft de stichting ook nog de maandelijkse vaste lasten en kosten.

 

Met 10.000 euro kan de opvang een heel jaar verder.

Een vaste bijdrage is ook welkom, dan kunt u het over maken naar Stg. Dierenopvangcentrum Groningen IBAN:NL44 INGB 0006188992

Namens mij, Sean-Lou Smit en heel veel dieren, bedankt!

www.dierenopvangcentrum-groningen.nl

Sean lou Smit
18-05-2019

Geweldig, wat een bereik en wat een donaties. Nee, we zijn nog niet bij ons doel. Maar wat een goed begin en dat in nog geen week tijd. Fijn dat er mensen zijn die zo begaan zijn met de opvang. Hartelijk bedankt. Ook in de media is de actie bekend, hierbij waren we live in de radio uitzending van RTV Noord en kort daarna kwam OogTV een reportage opnemen. Aankomende week zal er een artikel verschijnen in Dagblad van het Noorden. 

 

Media.
Vrijdag live in de radio uitzending van Rtv  noord

Vrijdag, reportage door Oogtv

Maandag, artikel in Dagblad van het Noorden

Sean-Lou Smit. 

 668 donaties
€ 20.330,00