Steun Dierenopvang Oost Nederland

Steun Dierenopvang Oost Nederland | Geld inzamelen
 
 
Steun het opvangen van dieren die om verschillende redenen een nieuw thuis nodig hebben!

Hoi! Ik ben Mariska Visser, 20 jaar en ik ben gek op dieren en het verzorgen ervan. Ook ben ik gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistent, dus ik weet op het medische vlak ook aardig wat van dieren af. Ik vang al heel lang dieren op die te weinig aandacht krijgen, echt een ander adres nodig hebben om persoonlijke redenen of niet meer te verkopen zijn doordat ze bijvoorbeeld een oog zijn verloren.

Dit doe ik kosteloos. Ik vraag alleen dat je even een zak voer mee geeft zodat ik meteen het juiste voer heb of om dit zonodig te mengen met het voer wat ik geef. Als je jouw kooi kwijt kunt of wil, Graag! Een paar attributen zijn ook altijd welkom. Als je het fijn vind stuur ik je ook regelmatig updates over hoe het met jouw dier gaat.

Er is nu nog veel plek, dus veel kunnen permanent komen wonen bij mij. Maar zodra ik even wat minder plek heb zal per dier (naar wens ook samen met de vorige eigenaar) gekeken worden of het nog naar een ander adres kan/mag of niet. Ik herplaats dus ook dieren.

De dieren die ik opvang zijn alle soorten knaagdieren zoals:

- hamsters
- ratten
- muizen
- degoes
- chinchilla's
- cavia's

en verder nog:
- konijnen
- egels
- eekhoorns

zie je jouw diersoort hier niet bij staan? Neem dan even contact op!

Ik ben geen tijdelijk gratis vakantieadres, let hier goed op! Dit is echt als laatste redmiddel voor de dieren om te zorgen dat ze niet aan bijvoorbeeld slangen worden gevoerd of omkomen door andere omstandigheden.

 

Ik ben het beste via de mail en whatsapp bereikbaar. De hele dag door, 7 dagen in de week. Ik reageer vrijwel meteen. De telefoon kan ik niet altijd opnemen, maar ik doe mijn best. Ik heb ook een website maar daar ben ik nog mee bezig, deze volgt snel.

Dit geld gaat alleen naar de dieren, niet naar mij!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 75,00