Steun Dennis en Linda voor Clear Mind en doneer!

Steun Dennis en Linda voor Clear Mind en doneer! | Geld inzamelen
 
 
Operation Clear Mind heeft uw donaties hard nodig!

SPONSORS GEZOCHT
Op 16 februari vertrek ik samen met Linda Noort naar Ghana om stichting Operation Clear Mind te helpen. Clear Mind is een organisatie die alcoholverslaafden helpt af te kicken en helpt om deze groep werk te verschaffen.
Clear Mind haalt zijn inkomsten nu voornamelijk uit het verkopen van kleding die vanuit Nederland opgestuurd worden. Maar hier gaat verandering in komen! We zijn namelijk bezig om een eigen sheabutterfabriekje en kenteweverij op te zetten! Dit is geweldig nieuws aangezien er hierdoor veel werkgelegenheid wordt verschaft en zo kan de stichting draaiende gehouden worden. De sheabutter en ashanti kente worden zowel in Ghana als in Nederland verkocht.
En nu gaan Linda en ik hierheen om ons steentje hieraan bij te dragen. Maar Clear Mind heeft dus geld nodig en daarom zoeken we jou! Met elke euro zijn we al blij, maar we proberen voor Clear Mind natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen!
Dus heb je interesse om ons of de stichting te sponsoren, doneer dan via deze weg. Alvast heel erg bedankt en op de facebook van Clear Mind kunt u verder lezen over onze vorderingen!

https://www.facebook.com/Operationclearmind/
http://www.operationclearmind.com/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.197,00
Doel: € 5.000,00
23%

Deze actie is gesloten.