STEUN DE LANGSTE ESTAFETTE LOOP TER WERELD !

STEUN DE LANGSTE ESTAFETTE LOOP TER WERELD ! | Geld inzamelen
 
 
het team dat zich ieder jaar belangeloos inzet.

lieve mensen,

wie heeft er niet mee te maken.......de ziekte KANKER,in je familie...je vriendenkring...een collega,en ga zo maar door.

Wij,de teamleden van roparun team 24 "FRONTLIJN",gaan zich tijdens het pinksterweekend 2020 wederom voor deze ziekte inzetten om samen met vele andere teams geld in te zamelen voor de ROPARUN,met als doel......"LEVEN TOEVOEGEN AAN DE DAGEN,WAAR VAAK GEEN DAGEN MEER KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD AAN HET LEVEN "  !

dit doen wij door deel te nemen aan de langste estafette-loop van Parijs naar Rotterdam ,die 3 dagen en 2 nachten aaneengesloten duurt,zie www.roparun.nl

deelname aan de roparun houdt in,dat je als team zelf voor alles moet zorgen,een voorbereiding die heel het jaar doorgaat,en alles moet door het team zelf bekostigd moet worden,b.v.,

- eten voor de 3 run dagen,
- vervoer...in ons geval huren wij een touringcar die voor 3/4 binnen wordt ontdaan van banken,zodat we een grote slaapzaal kunnen
  creeren,en in de inmense bagage ruimte kunnen wij dan gelijk alles meenemen,kookgerei,massagetafels,tenten,tuinbank en tafel,koel en
  vrieskast etc.etc..kortom,deze touringcar is voor ons essentieel als bivak van waaruit alles wordt geregeld door ons tijdens de run.
- 2 taxibussen die dag en nacht tijdens de estafette loop nodig zijn om 1 van de 2 actieve teams op dat moment te vervoeren over de route.
- tolgelden,brandstof voor de bussen......
- inschrijfgeld 

u begrijpt,wij zijn afhankelijk van sponsors,uiteraard zetten wij zelf ook acties op om geld in te zamelen,maar ons grootste struikelblok is de huur van de touringcar en de 2 taxibussen.

daarom hopen wij op uw hulp in de vorm van een financiele bijdrage, om het benodigde bedrag van € 3500,00 bij elkaar te krijgen,zodat ons team wederom de bussen kunnen huren dit jaar voor dit prachtige doel .

help ons a.u.b.,zodat wij misschien iemand in uw omgeving kunnen helpen met ons doel..."DE RUN OP HET LEVEN".

 

bij voorbaat onze hartelijke dank namens alle teamleden,

 

Gerrit Verdoold (teamcaptain)Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 180,00
Doel: € 4.000,00
4%