Steun de Kledingbank Noord Oost Friesland

Steun de Kledingbank Noord Oost Friesland | Geld inzamelen
 
 
Help ons te blijven bestaan!

Stichting Kledingbank Noord-Oost Friesland wil verborgen armoede bestrijden door kleding beschikbaar te stellen aan mensen die hier door (tijdelijke) omstandigheden geen geld voor hebben. Anderzijds willen we verspilling door het weggooien van bruikbare goederen voorkomen.

Door het inzamelen en uitgeven van kleding, schoenen en speelgoed wil Stichting Kledingbank Noord-Oost Friesland hen helpen die dit door (tijdelijke) omstandigheden zelf niet kunnen veroorloven. Door samenwerking met gelijksoortige initiatieven en organisaties die zich bezig houden met het inzamelen en uitgeven van huisraad, kleding en voedsel willen we onze positie versterken. Daarnaast werken we samen met overheden, maatschappelijke organisaties en kerken om de doelgroep te bereiken en onze doelen te realiseren.

Helaas ontvangen wij geen subsidie van de gemeente en/of overheid, wij zijn dus altijd op zoek naar sponsoren. Alle kleine beetjes helpen voor het maken van een groot verschil. 

Sinds 2 maart 2015 is Kledingbank Noord Oost Friesland officieel een stichting, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (62770608) onder RSIN-nummer 854950667. De Stichting heeft een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling).Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 10,00

Deze actie is gesloten.