Steun de Kabouter

Steun de Kabouter | Geld inzamelen
 
 

Steun de Kabouters van Nu

De Kabouterbeweging zette zich 50 jaar geleden al af tegen de moderne consumptiemaatschappij en de aantasting van het milieu. Een leefbare stad met veel groen en genoeg woningen voor iedereen was het doel... Helaas nog immer actueel, zelfs de grootste uitdaging van Nu. De Kabouters bouwen graag mee aan een betere wereld.

Ter ere van 50 jaar Kabouterbeweging heeft kunstenaar Ruchama Noorda een bronzen Kabouterstandbeeld gemaakt. De kabouterbeweging is immers nooit opgeheven, maar enkel ondergronds gegaan. Wij willen de geest van de Kabouter weer rond laten waaien. Het is de hoogste tijd.
Tijdelijk stond hij in de schaduw van 't Lieverdje op het Spui, vanaf a.s donderdag 16 juni staat de Kabouter permanent in het nieuwe Postzegelpark op de Nieuwezijdsvoorbrugwal. Samen met onze zelfbestuivende appelboom voor plukfruit dienen ze om het gedachtegoed van de kabouter levend te houden. 

En daarvoor maken wij kosten, zoals materiaal, website, zegels, happenings, etc., maar met name de omgevingsvergunning voor de Kabouter: een buitengewone contradictio in terminus. Het zou verboden moeten worden. Eind mei 2023 organiseren we voor de eerste keer de dag voor de rechten van de Kabouter. Meer info volgt.

Kabouterpostzegels
Steun ons en ontvang een van de nieuwe serie Kabouterpostzegels die we speciaal hebben laten maken, net als vijftig jaar geleden.

5 Kabouterzegels bij 50e
10 kabouterzegels bij 100e of meer.

Voor 1000 euro krijg je een speciale laatste dag envelop gemaakt door kunstenaar Ruchama Noorda, die ook het Kabouterbeeld heeft gemaakt. Lees haar statement over de Kabouter: http://www.ruchama.com/kabouter-magies/

Laat je mail achter zodat wij contact kunnen opnemen, of mail je betalingsgegevens naar patrick@kabouters.nu 

Vijftig jaar Kabouterbeweging, Leve de Kabouters!

Met grote groet,
Kabouters van Nu 
www.kabouters.nu

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 960,00
Doel: € 1.111,00
86%