Steun de installatie van weerstation Zoersel! 2019 | Geld inzamelen
 
 

Steun de installatie van weerstation Zoersel! 2019

De crowdfunding in 2019 ten voordele van de installatie van weerstation Zoersel!

Net zoals in 2018 starten we ook in 2019 graag een crowdfundingactie om de installatie van ons weerstation alsook de website mee te financieren/ onderhouden. In 2018 bracht de crowdfunding meer dan € 1500 op door gulle donates van zowel bedrijven als particulieren! Hiermee kwam weerstation Zoersel dan ook uitgebreid mee in de krant. (zie foto's onderaan)

Ook bedrijven kunnen een factuur krijgen via deze doneersite om een eventuele donatie te verantwoorden in de boekhouden! Gelieve daarvoor een mailtje te sturen via info@weerstationzoersel.be of via het contactformulier op deze website. 

In maart 2019 bestaat onze website + Facebookpagina bijna 5 jaar... 

4 jaar geleden heb ik dan ook een zeer professioneel maar duur weerstation aangeschaft om de lokale bewoners van Zoersel en omstreken ermee te informeren. Dankzij mijn website die ook erg veel centjes kost om deze te onderhouden, hoop ik op jullie steun!

UPdate 09/01/2019:


Via onze crowdfunding van 2018 werd er € 1.595 gesponsord voor www.weerstationzoersel.be waarna we de eerste vernieuwingen konden doorvoeren!

Deze actie kan u hier raadplegen 


 Dankzij al deze gulle giften uit 2018, van vele particulieren maar ook van talrijke bedrijven, hebben we al verschillende vernieuwingen kunnen doorvoeren om de inwoners in de wijde omstreek van Zoersel zo goed mogelijk in te lichten! Volgende vernieuwingen werden al gerealiseerd de afgelopen weken: Nieuwe windmast, nieuwe sensoren om de temperaturen te meten, op verschillende hoogtes (zeer belangrijk en informatief in de actuele winterperiode), nieuwe maatbeker voor regenmeter & een deels een investering in een professionele dashcam om de actuele omstandigheden meteen mee te delen door beeldmateriaal! Vernieuwingen blijven noodzakelijk, en daar ben ik enorm dankbaar voor dat er al meer dan 60 particulieren/ bedrijven een steentje bijgedragen hebben voor dit concept!

 We blijven We blijven niet stilzitten!   Ondertussen blijven we steeds onze weerberichten zo goed mogelijk posten op onze Facebookpagina.

Meer weten over wat er juist allemaal naar onze website upgeload wordt? 

--> www.weerstationzoersel.be

Via mijn Facebookpagina probeer ik zoveel mogelijk mensen te bereiken die meehelpen aan dit project.

Heel erg bedankt voor de steun! 

Onze Facebookpagina

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

12 donaties
€ 395,00
280 dagen te gaan