Steun de Helioheroes

Steun de Helioheroes | Geld inzamelen
 
 
Steun Wim en zijn team Helioheroes op weg naar Tirol!

Mijn naam is Wim Verheul, 47 jaar oud en tot drie jaar terug een gezonde, sterke vent. Midden in het leven, midden in het gezin en midden in de maatschappij. Tot de diagnose Guillain Barré deze wereld op zijn kop zette. Van de een op de andere dag volledig verlamd geraakt met alle gevolgen van dien. Na een herstelperiode van 8 weken op de intensive care en ruim een jaar in het revalidatiecentrum Heliomare te hebben gewoond was ik weer in staat om vanuit huis verder aan mijn herstel te werken. Millimeter voor millimeter heb ik mijn ziekte kunnen overwinnen, en nog altijd train en werk ik fulltime aan mijn herstel. Nu, ruim drie jaar verder, en met een flinke rugzak aan restverschijnselen ben ik gevraagd om met het team van revalidanten uit Heliomare, de Helioheroes, de uitdaging in Tirol aan te gaan; 7 bikkels, 7 begeleiders, 7 maanden trainen voor een klim van 3 x 7 km. in het prachtige gebergte van Tirol met één groot gezamelijk doel; sterker dan ooit uit de strijd komen.

Maar dit gaat natuurlijk niet zomaar...Uitdagingen als deze hebben hun prijs... Het aangepaste materiaal, de speciaal aangepaste handbike's, het vervoer, het verblijf, de medische en technische staf...

Daarom vraag ik uw financiële steun; via deze link kunt u doneren en mocht u een donatievoorstel hebben in ruil voor bijv. naamsvermelding op materiaal of kleding, neem dan persoonlijk contact met mij op, hiervoor hebben wij speciale sponsoracties in kaart gebracht.

Ik hoop van harte op uw steun te mogen rekenen namens de Helioheroes; Wim Verheul Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

84 donaties
€ 4.014,00
Doel: € 12.000,00
33%

Deze actie is gesloten.