Steun de gele hesjes!

Steun de gele hesjes! | Geld inzamelen
 
 
Steun de gele hesjes in Europa!

Wij als groepje vrienden hadden duidelijk een Brussels biertje teveel op toen we op het idee kwamen de Gele Hesjes verder te voorzien van veiligheidsbenodigdheden. Aangezien de hesjes voldoende zijn ingeslagen maar niet voldoende beschermen tegen schadelijke gassen, gaan wij gasmaskers en veiligheidsbrillen uitdelen aan demonstranten.

Wij, inclusief vertalers, gaan vanuit de chaos live verslag uitbrengen (Youtube, Twitter, Twitch etc) van de demonstraties en op deze manier laten zien wat er precies aan de hand is. De NOS en dergelijke lijken wel een verbod te hebben op objectieve verslaggeving, dus nemen wij die taak maar op ons. 

Het is tijd dat we opstaan tegen de verregaande uitzuiging van de gewone burger door het bedrijfsleven en de superrijken. Wij begrijpen dat de meesten liever de kat uit de boom kijken en af en toe een boze tekst het internet op internet plaatsen om zo tijdelijke van de frustraties verlost te zijn. Dit is echter onvoldoende maar gelukkig zijn er veel mensen die nu wel de straat op gaan om te protesteren tegen de macht. In Frankrijk neemt dit al serieuze vormen aan en het lijkt te zijn overgewaaid naar andere delen van Europa.  
Om deze dappere mensen een beetje te helpen zijn wij dus met een groep vrienden begonnen om geld in te zamelen voor de aanschaf van gasmaskers, brillen en veiligheishelmen, deze zullen wij uitdelen aan demonstranten in verschillende steden in Europa. En zoals hierboven te lezen is gaan wij ook video verslagen uitbrengen op onze (nu in ontwikkeling zijnde) website en de verschillende sociale mediakanalen.

Als je zelf niet in staat bent om de straat op te gaan kan je op deze manier de mensen die het wel doen ondersteunen of ervoor zorgen dat je goede verslaggeving krijgt.

 Volg ons via:

https://www.youtube.com/channel/UCCjhydMdkD4mAl2EQbmBIqQ  

https://twitter.com/MediaReversed
 

https://www.facebook.com/Reversed-Media-545478502599034
/

https://www.gofundme.com/protect-the-protesters-in-paris

Alvast bedankt voor de medewerking!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00

Deze actie is gesloten.