Steun de dierenambulance Emmen Coevorden

Steun de dierenambulance Emmen Coevorden | Geld inzamelen
 
 
Dierennoodhulp, dierenambulance, zorg voor dieren, dierenvrienden

Wij willen u bedanken voor uw interesse in deze actie.

Wie zijn de vrijwilligers van deze dierenambulance?

De vrijwilligers van deze dierenambulance, zetten zich 24/7 dagen per week in voor dieren in nood. Zonder enkele vorm van financieel belang, er wordt zelfs door vrijwilligers hun "eigen" geld ingelegd om dieren te helpen. Daarvoor vinden wij het belangrijk dat deze mensen een steuntje vanuit ons, u en andere in de rug mogen krijgen. Zodat zij hun goede werk voort kunnen zetten.

Dag in, dag uit, staat deze mensen klaar voor dieren in nood. Maar ook voor dieren die het helaas niet hebben gered, maar toch uit het ijs gehaald moeten worden, zij doen het maar. Eigen belang is binnen deze stichting niet te sprake. Zij vinden het belang van de dieren belangerijker!

Waarom zou u deze dierenambulance steunen?

Stichting Dierenambulance Emmen-Coevorden, is een particulier ambulance. Zij krijgen geen steun vanuit gemeenten of overheidsinstellingen. Zij zijn helaas afhankelijk van onze donaties. Het geld wat u doneert, wordt gegarandeerd gebruikt voor de hulp die de dieren behoeven. Het geld wordt nooit uitgegeven aan onnodige dingen, zij vinden dat het geld wat binnen komt, gebruikt moet worden voor de dieren en de hulpverlening hiervan.

 

Wij hebben al gedonneerd, volgt u ons?

Wij willen u alvast bedanken voor uw steun aan de Dierenambulance Emmen-CoevordenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 70,00

Deze actie is gesloten.