Steun de baasjes van Dino, Scarlett en Tommy

Steun de baasjes van Dino, Scarlett en Tommy | Geld inzamelen
 
 
Wegens de tragische dood van Dino, Scarlett en Tommy

Na opzettelijke vergifitiging zijn op 2 en 3 mei Dino, Scarlett en Tommy een pijnlijke en tragische dood gestorven. Door toedoen van een persoon, en om redenen die niemand anders kent dan deze dader, hebben Luc, Marion en hun kinderen Rebecca en Glenn machteloos moeten toezien hoe het leven op een wrede en martelende wijze uit de honden verdween. De artsen hebben gevochten maar het mocht niet baten.

Niemand anders dan de dader kent de redenen. Maar welke deze redenen ook zijn, niets rechtvaardigt deze zinloze, wrede en intens zieke daad. Voorafgaand aan deze gruwelijke daad zijn er bedreigingen geuit. De wrede dood van Dino, Scarlett en Tommy is waarschijnlijk het gevolg van de keuze van de baasjes om moeilijk plaatsbare bouviers of bouviers (en baasjes) die dringend hulp nodig hebben, te helpen. Kosteloos, vrijwillig, liefdevol en met een gevoel voor honden waardoor het grootste probleemgedrag eigenlijk direct als sneeuw voor de zon verdween, ving het gezin diverse bouviers op. Die liefde en vrijwillige, onbetaalde inzet voor deze honden heeft, als de dader dezelfde persoon is als degene die de dreigementen heeft geuit, 'beloond' met de opzettelijke en wrede dood van hun eigen honden.

Zij hebben nooit een bouvier of een baasje in de steek gelaten. Nu mogen wij hen en de bouviers die zij nog in opvang hebben, niet in de steek laten.

Naast het enorme verdriet en het afscheid van niet 1, niet 2 maar 3 van hun kanjers, worden de mensen geconfronteerd met torenhoge rekeningen. Om Dino, Scarlett en Tommy te redden, hun pijn te verzachten en tenslotte, toen de strijd gestreden en verloren was, te laten cremeren zodat ze thuis konden komen.

Het verdriet kunnen we niet verzachten; op geen enkele manier. Er is niets wat we kunnen zeggen of doen om het afscheid makkelijker te maken. Maar we kunnen wel de financiële last verlichten van deze mensen, die zichzelf altijd belangeloos inzetten voor anderen. 

Voor het eerst in de geschiedenis van de BouvierBemiddeling vraag ik een financiële bijdrage. En ook deze keer niet voor mezelf. Maar voor de mensen die al dit leed is aangedaan. En die hun honden op een afschuwelijke manier zijn kwijtgeraakt, zeer waarschijnlijk om geen enkele andere reden dan dat zij belangeloos andere mensen en bouviers hielpen.

Help ons deze mensen helpen en doneer.

BouvierBemiddeling
YlonaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 745,00

Deze actie is gesloten.