Steun dansvoorstelling Collapsed

Steun dansvoorstelling Collapsed | Geld inzamelen
 
 
Collapsed is een dansvoorstelling waarbij studenten alles zelf opbouwen en maken.

Collapsed is een afstudeer onderzoek in de vorm van een dansvoorstelling. Er wordt gezocht hoe een maker theatrale aspecten binnen in dans kan toepassen. Dit onderzoek wordt onderzocht door Stacey Huijbers een student op ArtEZ Hogeschool van de kunsten.

Met deze voorstelling wilt ze laten zien dat makers meer uit dans kunnen halen met behulp van een andere kunstdiscipline. Dit onderzoek wordt verwerkt in een scriptie wat andere makers weer de mogelijkheid biedt dit gegeven toe te passen. Ook biedt ze de kans om deelnemers met een interesse voor dans en of theater op het podium te laten staan om zichzelf zo te ontwikkelen.  

Dit onderzoek wordt gemaakt en gedanst door verschillende scholieren en studenten. De voorstelling is gratis om te bezichtigen dus moeten ze een andere manier vinden om de voorstelling te bekostigen. Het geld zal worden gebruikt voor matriaal, decor en kleding wat in het stuk terug te zien is. Wilt u de deelnemers en onderzoeker helpen en zo het onderzoek en voorstelling tot een succes maken? Doneer dan op deze pagina. 

Benieuwd wat er met u geld wordt gedaan? Kom dan ook bij de voorstelling kijken op 6 en 7 april 2017 om 19:00.

De voorstelling zal plaats vinden op ArtEZ Hogeschool van de kunsten, Onderlangs 9 te Arnhem. 

Reserveren is via l.saumweber@student.artez.nl (Zet in de reservering welke dag u komt, met hoeveel u wilt komen en om welke voorstelling het gaat) 

Wij hebben u bijdrage hard nodig en hopen u te zien bij de voorstelling.

 

Met vriendelijke groet,

Collapsed. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 90,00
Doel: € 200,00
45%

Deze actie is gesloten.