Steun Cynthia en haar gezin!

Steun Cynthia en haar gezin! | Geld inzamelen
 
 
Cynthia's dwarslaesie en haar toekomst..

(Dag lieve mensen. We willen even laten weten dat we helemaal overweldigd en ontzettend blij zijn met alle steun, acties, hulp en donaties. Het is ongelooflijk! We zullen nooit vergeten hoe jullie voor ons klaar staan! Groetjes Tonia, Gert-Jan, Cynthia, Yara en Siem.)

Cynthia Overbeeke (15) heeft op 21 augustus 2017, een dag voor haar verjaardag, een hoge dwarslaesie opgelopen. Ze was, zoals bijna elke dag, aan het springen op de trampoline. Dat was haar lust en haar leven. Steeds weer nieuwe technieken en sprongen oefenen. Die 21e augustus ging het fout. Na een dubbele salto kwam ze niet goed uit en landde ze op haar hoofd, waardoor 2 nekwervels verschoven en het ruggenmerg blijvende schade opliep. Het gevolg: geen gevoel en kracht meer in de benen en het onderlichaam. Deze zijn blijvend verlamd, armen functioneren behoorlijk goed en wat betreft haar handen is ze beperkt.

Het leven van Cynthia staat op z'n kop. Ook voor haar zusje Yara (12), haar broertje Siem (8) en haar ouders is het erg heftig. Heel veel van wat normaal leek, is weggevallen, zoals lopen, fietsen, springen, zwemmen, douchen, in en uit bed gaan, in de auto zitten, naar school gaan (Cynthia zou dit jaar 5HAVO gaan doen). Juist haar hobby's (turnen, zwemmen) zijn daarmee onmogelijk geworden. Kortom: een erg heftige gebeurtenis met blijvende gevolgen! Haar leven en dat van haar familie zal nooit meer hetzelfde zijn als voor het ongeluk. Cynthia is echter ook ontzettend dapper en knokt om alles eruit te halen wat er nog in zit. Ze is en blijft een vrolijke, positieve meid. Met dank aan God en alle mensen die om haar heen staan, slaat ze zich er doorheen.

Door deze gebeurtenis zal er veel geld nodig zijn, zoals aanpassingen in en om de woning, een ander vervoermiddel wat betreft een rolstoelauto of andere auto. En de kleine dingen die voor u en ons gewoon zijn. Wilt u Cynthia en haar gezin helpen door middel van een donatie, waar het gezin u heel dankbaar voor zal zijn, dan kunt u doneren via de knop ''♥ DONEER''

U kunt doneren t/m 31 december 2017

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
468 donaties
€ 34.665,00
Doel: € 50.000,00
69%

Deze actie is gesloten.