Steun Cafe d n Hertog in de opbouw

Steun Cafe d n Hertog in de opbouw | Geld inzamelen
 
 
Help D n Hertog de schade vd relschoppers opruimen

Iedereen heeft op zondagmiddag 24 januari met afgrijzen zitten kijken naar filmpjes en foto’s van zogenaamde demonstranten die onze gemoedelijke binnenstad aan het verbouwen waren. Ook delen van het terras van onze prachtige net vernieuwde huiskamer en clubhuis van zoveel gezellige Eindhovense en Lampegatse clubjes, D’n Hertog, moest eraan geloven. Gelukkig stonden de nieuwe terras tafels en stoelen binnen. Desalniettemin toch schade.  Help je mee om ervoor te zorgen dat Linda ons apetrots haar Hertog 2.0 kan laten zien als ze eindelijk weer open mag? Doneer dan nu. Wij (De Tuniñas en de Tunos) gaan ervoor zorgen dat al het geld bij Linda persoonlijk terecht komt. Alvast heel erg bedankt voor je gift. En hopelijk kunnen we snel weer met zijn allen proosten.

Marie Louise van der Weijst
25-01-2021

Na alle verbijstering, woede en verdriet van gisteren zijn we enorm geraakt, overdonderd en blij met al jullie reacties, donaties en vooral het massaal delen van de actie. 
Samen zorgen we dat Linda en haar team d'n Hertog weer op kunnen bouwen zodat we straks, als we Corona verslagen hebben, eindelijk weer kunnen gaan genieten van alle fijne dingen in ons cafeetje. Dit is Eindhoven op zijn best.
Ook Linda is volledig overdonderd en stil van alle reacties en donaties.
Laten we ons focussen op het positieve en op naar betere tijden!


739 donaties
€ 16.574,00