Steun Aya Memoriam Foundation

Steun Aya Memoriam Foundation | Geld inzamelen
 
 
Doneeractie Aya Memoriam Foundation

Ik ben Femke moeder van Loghan die met 15weken zwangerschap stil geboren is, ik wil het volgende met jullie delen en aandacht vragen voor Aya Memoriam Foundation (AMF).

Stel je eens voor… je bent zwanger en dat is een wonder, want dat was een lange weg.
De eerste echo’s volgen, wow.. een knipperend lichtje. Prachtig, de kwaaltjes neem je voor lief. Gezinsuitbreiding.. eindelijk een lang gekoesterde droom die in vervulling gaat.

Maar dan ineens.. knapt deze droom vol ongeloof, uit elkaar. Je ongeboren kindje is ziek, heeft een ernstige afwijking en zal niet verenigbaar zijn met het leven. Je moet de verschrikkelijke keus maken om deze geliefde zwangerschap te stoppen.. Je leven staat op zijn kop en je klapt volledig dicht.

Verdriet en rouw kent geen tijd, er bestaat hier geen handleiding voor.

AMF maakt kosteloos fotoreportages en bieden rouwondersteuning aan, aan eenieder die hun kindje moeten verliezen, zowel in de zwangerschap of kort daarna.

Aya Memoriam Foundation bestaat nu bijna 2 jaar en krijgt steeds meer naamsbekendheid. Mede omdat wij géén leeftijdsgrens stellen aan het aantal weken zwangerschap. Wij komen dus ook al bij een prille zwangerschap die helaas niet goed verloopt. Wij zijn 365 dagen (24/7) bereikbaar.

Steun Aya Memoriam Foundation financieel met een donatie om deze ouders een blijvende herinnering te kunnen geven.

De donaties worden besteed aan de onkosten die AMF maakt om hun doel na te streven.

Steun ons middels een donatie, dat kan al vanaf €5,-.

Hoe klein ook, iedereen heeft het recht om herinnerd te worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 560,00