Steun alle Vuurwerkslachtoffers

Steun alle Vuurwerkslachtoffers | Geld inzamelen
 
 
Steun de mensen die slachtoffer zijn geworden van vuurwerk!

Wij hebben als slachtoffers van vuurwerk een informatieve website opgezet. Ik vond het vreemd dat er nog geen website bestond vanuit de overheid.

Zo geven wij al jaren voorlichtingen op basisscholen en voorgezet onderwijs. Graag zouden wij een professionel website willen hebben, want op deze website moeten zoveel mogelijk vuurwerkslachtoffers als hun er aan toe zijn, hun persoonlijke verhaal doen. Wij zijn afgelopen december begonnen met deze website en hebben nu al 10 slachtoffers die hun verhaal willen doen.

Met hun verhaal en de afschrikkende foto’s willen wij jongeren behoeden voor het leed wat vuurwerk kan veroorzaken als je er niet voorzichtig mee omgaat.  

De kosten van een website komen allemaal voor mijn rekening. Alleen een professionele website laten maken kost ongeveer €5000,-. Zo kunnen we met alle donaties die gedaan worden bv ook vuurwerkbrillen, aansteeklonten ed te kopen en uit te delen aan kinderen op basisscholen . Er is de periode Oktober t/m Januarie veel media-aandacht voor de website, maar omdat ik deze website zelf heb gemaakt met een gratis template ziet het er niet echt professioneel uit. 

 

Wat krijgt u terug:

Zodra wij het streefbedrag bij elkaar hebben, en wij een websitebedrijf de opdracht kunenn geven komen alle mensen die dat willen met naam op de website als donateur van de website. Tevens willen wij u dan ook graag een vuurwerkvoorlichting geven. 

 

Media:

Telegraaf  Tubantia

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.