Steun 102 jarig Stadsjongenskoor Oldenzaal

Steun 102 jarig Stadsjongenskoor Oldenzaal | Geld inzamelen
 
 
Het Stadsjongenskoor Oldenzaal heeft uw steun nodig.

Stadsjongenskoor Oldenzaal

Het Stadsjongenskoor Oldenzaal bestaat inmiddels ruim 100 jaar! Dat is uiteraard bijzonder, omdat er in Nederland niet zoveel jongenskoren (meer) zijn. Exclusieve aandacht voor het zingen door jongens is essentieel voor de toekomst van de koorzang in het algemeen. Het SJK Oldenzaal is er van overtuigd dat jongens graag zingen en zich hierbij het beste ontwikkelen in een omgeving die voor hen aantrekkelijk is en waarin ze zich thuis voelen. Om het Stadsjongenskoor in stand te houden en verder te ontwikkelen, is de stichting SJK naast contributies van haar leden afhankelijk van donaties en sponsoren.

In 2015 is de Stichting Vrienden Stadsjongenskoor Oldenzaal opgericht. Met deze stichting trachten we een grote kring van Vrienden om ons heen te verzamelen, stichtingen, bedrijven en particulieren. De stichting heeft de Culturele ANBI status, waardoor bijdragen fiscaal aftrekbaar zijn.

Wij hopen dat ook u Vriend van het Stadsjongenskoor wil worden. Dat kunt u doen door ons te steunen met een zelf te bepalen jaarlijkse bijdrage. Uiteraard wordt u uitgenodigd voor het bijwonen van concerten van het Stadsjongenskoor en ontvang je nieuwsbrieven waarin je op de hoogte wordt gehouden van andere activiteiten en ontwikkelingen.

Aanmelding per mail: vrienden@stadsjongenskoor.nl

Website: www.stadsjongenskoor.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 60,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.