Sterren Stralen Monnickendam 2018

Sterren Stralen Monnickendam 2018 | Geld inzamelen
 
 
December is een maand van bezinning.

Sterren Stralen actie 2018 met thema:
EHBO doe je zó!

Ook dit jaar verschijnt de inmiddels vertrouwde Rotary-kerstboom aan de Middendam in Monnickendam. De metershoge kerstboom is onderdeel van de jaarlijkse Sterren Stralen actie van Rotaryclub Monnickendam, die dit jaar in het teken staat van het thema: EHBO doe je zó!

Vanaf 6 december is er aan de Middendam in Monnickendam een metershoge kerstboom te bewonderen. Eentje die al van verre opvalt en die groot genoeg is om versierd te worden met alle sterren die vanaf 6 december verkocht gaan worden voor het goede doel. Na het uitzwaaien van de Sint wordt deze prachtige kerstboom stijlvol verlicht om de kerstperiode in te luiden.


STERREN STRALEN

Daarna wordt de boomverlichting gedeeltelijk gedoofd. Voor €5,- per stuk kunnen sterren gekocht worden. Deze kunnen opgedragen worden aan dierbaren in de breedste zin van het woord. Op de ster kan een naam, een groet of een wens geschreven worden en vervolgens worden deze sterren in de boom gehangen. De boom wordt in fases meer en meer verlicht. Hoe meer sterren er verkocht worden, hoe meer de boom verlicht wordt, zodat de sterren écht gaan stralen!


HELP JIJ ONS MEE?

Om de Sterren Stralen actie ook dit jaar weer te laten slagen, vragen we ook Rotarians van omliggende clubs om deze actie te ondersteunen. Dat kan door één of meerdere sterren op persoonlijke titel te kopen, maar kan ook door de actie zakelijk te sponsoren. Er zijn sponsorpakketten van €50 - €300 euro mogelijk.

Daarnaast waarderen we het enorm als iedereen zijn/haar vrienden, familie en buren op deze actie wil wijzen. Op zondag 9 december is er een gezellige wintermarkt in Monnickendam, waar we met een kraam bij de kerstboom staan. Deze markt, van 12-17 uur, is de perfecte gelegenheid om onze kraam te bezoeken. Je bent van harte welkom!

Wil je ons project nog meer laten stralen en wil je sterren kopen of de actie sponsoren? Maak je interesse kenbaar op sterrenstralenmonnickendam@gmail.com. We nemen dan snel contact


EHBO doe je zó!

Dit jaar staat de Sterren Stralen actie in het teken van het thema: EHBO doe je zó! We hebben ervoor gekozen de opbrengst te benutten om EHBO les te geven aan alle kinderen van groep 8 van alle basisscholen in Monnickendam en willen dit in de toekomst continueren. Meer informatie over het project en de voortgang is te vinden op www.sterrenstralenmonnickendam.nl en op Facebook: facebook.com/sterrenstralenmonnickendam

Alvast bedankt voor jullie medewerking,
Rotaryclub Monnickendam
 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.