Sterre

Sterre | Geld inzamelen
 
 
Operatie pup Sterre

Onze lieve Mechelse Herder pup Sterre van 6 maanden jong heeft van de dierenarts de diagnose OCD gekregen. Dit betekent dat zij stukjes kraakbeen in haar schoudergewrichten heeft. Dit heeft ze aan beide schouders. Nu loopt ze al een tijdje mank met haar linker poot en het is afwachten wanneer haar andere poot gaat manken. Doormiddel van een operatie met een camera en een grijpertje kunnen alle stukjes kraakbeen worden verwijderd waardoor ze weer een prima gezonde hond is. Zonder deze operatie zullen de gewrichten slijten waardoor het erg pijnlijk wordt.

Deze operatie zal op kort termijn moeten gebeuren anders zal ze al op jonge leeftijd met een pijnlijk  blijvend letsel blijven rondlopen wat niet meer te genezen is.

Ik heb deze lieve pup aangeschaft, omdat ik een jaar geleden mijn hulphond van Stichting Click na 8 weken af heb moeten geven. Deze heeft een sterlisatie niet overleefd. Zij was ook een Mechelse Herder. Deze hulphond kreeg ik voor mijn PTSS en Autisme. Sterre is nu mijn nieuwe maatje en kan al veel dingen voor haar leeftijd. Het ergste is dat ik nu niet met haar kan wandelen. Na 5 minuten moet ze haar schouders al weer laten rusten. Ook ikzelf kom dus nauwelijks buiten.

De operatiekosten en nazorg kunnen wij helaas niet uit onze eigen zak betalen en al helemaal niet op zo'n kort termijn. Mijn vrouw heeft een Wajong uitkering omdat zij al van jongs af aan rolstoelgebonden is, zelf heb ik een WIA uitkering voor mijn PTSS en Autisme. Ons inkomen is maar net genoeg om rond tekomen en hebben we geen mogelijkheid om zo'n operatie te kunnen betalen.

Wij hopen dat U bereid bent te doneren.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 125,00
Doel: € 1.800,00
6%

Deze actie is gesloten.