Sterk zijn hoort niet als je zo klein bent. . .

Sterk zijn hoort niet als je zo klein bent. . . | Geld inzamelen
 
 
Wat als je zo klein bent, maar al zulke grote zorgen hebt?

Wat als je zo klein bent, maar al zulke grote zorgen hebt?
Wat als je zo stoer bent, maar dit nog helemaal niet hoort te zijn?

Op 16 juli 2019 is de prachtige, lieve, mooie, perfecte Mace geboren!
Op 29 oktober 2019 kwam er nieuws wat geen enkele ouder wil horen. Er zijn 2 tumoren gevonden in het hoofdje van Mace.
Dit kan niet, dit mag niet, dit hoort niet, dit is onwerkelijk! Een heftige periode van onzekerheid, onderzoeken en behandelingen breekt aan en het gezin van Mace belandt in een rollercoaster met heel veel zorgen.

Via deze Doneeractie willen we graag geld inzamelen om Mace en zijn gezin te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijd én om ze financieel bij te staan en mogelijke kosten (reiskosten, parkeren, slapen, maaltijden, zorg die niet gedekt wordt, etc.) te kunnen dekken zodat ze niet ook nog eens deze zorgen hebben.

De sterkte mama van Mace houdt een blog bij. Uiteraard kunnen en mogen jullie haar volgen om het verhaal van de kleine Mace te kunnen lezen:
https://momeline.jouwweb.nl/momlife/366879_en-toen-braken-ze-mijn-hart-in-580-000-stukjes?fbclid=IwAR2oI6PmwQ8KQhkTj7Psu8YYqNfdwSycSNR6QZlKuVjknABazhiVQQQDzik

Alle beetjes zijn welkom, alle steun wordt gewaardeerd en hopelijk kunnen we het gezin met elkaar een hart onder de riem steken en in deze moeilijke tijd toch ook een lichtje laten zien.

Lieve Mace: Hou je sterk! Jij kan dit! Hopelijk mag je snel weer zijn wie je bent en hoort te zijn: Gezond en zonder zorgen!

267 donaties
€ 5.620,00