Sten goes to South Africa

Sten goes to South Africa | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Sten van der Linden, leerling van het Sint Joris college in Eindhoven.

Samen met 19 medescholieren wil ik me in 2019 inzetten voor de stichting Bambanani in Zuid-Afrika en daarvoor wil ik uw hulp vragen.

Het doel van mijn reis naar Zuid-Afrika is om te ervaren hoe het leven is aan de andere kant van de wereld, daar waar welvaart niet vanzelfsprekend is.

Samen met Zuid-Afrikaanse buddies gaan wij aan het werk in townships waar armoede en ondervoeding de dromen van kinderen en jongeren zoals wij in de weg staan. Stichting Bambanani helpt deze kwetsbare kinderen….growing dreams….voor een betere toekomst.

Met deze reis naar Zuid-Afrika wil ik een kleine, maar positieve bijdrage leveren aan deze kinderen. Me openstellen voor hun wereld en ondersteuning bieden door bv het aanleggen van foodtunnels of het planten van Moringa-bomen. Maar ook om een potje te voetballen met deze jongeren of liedjes te zingen met de kinderen….het even bij elkaar brengen van  deze 2  zo verschillende werelden.

Kijk op -  www.bambanani.org  - voor alle doelen en activiteiten van de stichting.

Om de reis waarin ik me, samen met andere leerlingen én de stichting Bambanani, voor 100% in zal zetten voor de mensen in Zuid-Afrika, financieel mogelijk te maken wil ik uw hulp vragen.

Ik heb voor de reis een bedrag van 2300 euro nodig, die ik zelf bij elkaar wil verdienen door klusjes en activiteiten tegen betaling uit te voeren.

Maar ook hoop ik dat u, door het lezen van mijn drive en motivatie, bereidt bent om hiervoor een bijdrage te doneren.

BAIE DANKIE!                      Sten van der LindenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 495,00
Doel: € 2.000,00
24%

Deze actie is gesloten.