Stemexpressie heeft je hulp nodig!

Stemexpressie heeft je hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 

Zorg dat Marius Engelbrecht groepen kan blijven geven

In deze coronatijd is stemexpressie hard getroffen en daarom vragen we je hulp. Stemexpressie is een vorm van vrij zingen, wij noemen het ‘klinken’. Het geeft bevrijding, zelfvertrouwen, heling en plezier. Veel mensen die zich geremd of verlegen voelen, hebben grote stappen kunnen zetten. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling, om te worden wie je bent en uit te dragen wat je wilt. Stemexpressie, 'oerzang' noemen we het ook, is ontwikkeld door Marius Engelbrecht en is in de afgelopen 25 jaar met veel liefde opgebouwd. Zie ook het boek 'Oerzang'. Er is een grote kring van deelnemers en liefhebbers in Nederland en België.

Wegens corona hebben we veel workshops, weekends en weken moeten aflassen. Inmiddels geven we wel weer  workshops, maar alleen aan kleine groepen (corona-proof). Wij hopen dat stemexpressie, ondanks de huidige situatie, kan doorgaan!

Wij hebben wel wat overheidssteun gekregen, waar we blij mee zijn, maar die is niet voldoende om te overleven. Daarom hebben wij, een aantal betrokken klinkers samen met Marius, een plan gemaakt voor crowdfunding, om stemexpressie te redden. We hebben jullie hulp nodig!

Het zou geweldig zijn als je wilt helpen! Alle bedragen, groter of kleiner, zijn welkom. Ook als je stemexpressie zelf niet kent, weet dat je hier heel veel mensen blij mee maakt.

Wij hopen dat veel mensen willen helpen. Hartelijk dank!

Marius, Fredelief, Maarten, Marleen, Wouter

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
181 donaties
€ 20.385,00
Doel: € 25.000,00
81%