Stemexpressie heeft je hulp nodig! | Geld inzamelen
 
 

Stemexpressie heeft je hulp nodig!


Zorg dat Marius Engelbrecht groepen kan blijven geven

In deze coronatijd is stemexpressie hard getroffen en daarom vragen we je hulp. Stemexpressie is een vorm van vrij zingen, wij noemen het ‘klinken’. Het geeft bevrijding, zelfvertrouwen, heling en veel meer. Het is een weg van persoonlijke ontwikkeling, om te worden wie je bent en uit te dragen wat je wilt. Oerzang noemen we het ook. Ontwikkeld door Marius Engelbrecht, is het in de afgelopen 25 jaar met veel liefde opgebouwd. Er is een grote kring van deelnemers en liefhebbers in Nederland en België.

Wegens corona hebben we vrijwel alle workshops, weekends en weken moeten aflassen. Als er versoepeld is kunnen we wel workshops geven maar alleen aan kleine groepen (corona-proof). Onze cursusruimte De AAP is haast niet meer te betalen. De AAP is de thuisbasis van stemexpressie en is helemaal geschikt gemaakt voor dit werk met klank (denk aan geluidsisolatie en akoestiek). En als we met grotere groepen willen werken, zoals vanouds, zullen we grotere ruimtes moeten huren.

Wij krijgen een beetje overheidssteun, waar we blij mee zijn, maar die is niet voldoende om te overleven. Daarom hebben wij, een aantal betrokken klinkers samen met Marius, een plan gemaakt voor crowdfunding, om stemexpressie te redden. We hebben jullie hulp nodig!

Het zou geweldig zijn als je wilt helpen! Alle bedragen, groter of kleiner, zijn welkom. Ook als je stemexpressie zelf niet kent, weet dat je hier heel veel mensen blij mee maakt.

Wij hopen dat veel mensen willen helpen. Hartelijk dank!

Marius, Fredelief, Maarten, Marleen, Wouter

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
179 donaties
€ 19.360,00
Doel: € 16.000,00
121%