Stem voor Klimaat Nijmegen

Stem voor Klimaat Nijmegen | Geld inzamelen
 
 

De komende jaren zijn van groot belang voor het bereiken van de klimaatdoelen. Op 16 maart wordt een nieuw bestuur gekozen. De Klimaatcoalitie Nijmegen heeft 10 eisen voor eerlijk beleid in de komende 4 jaren. Om over deze eisen in gesprek te gaan met bewoners, nieuwe wensen toe te voegen en deze te presenteren aan de kandidaten, organiseren wij op 12 maart een actie!

Hierbij zetten we duurzame initiatieven in Nijmegen in het zonnetje! Iedereen is van harte welkom! Wil je iets weten over de stadsecologie van Nijmegen? Of zou je graag boodschappen doen zonder al die plastic verpakkingen? Binnenkort vind je een complete lijst van alle gratis activiteiten op 12 maart op onze website (www.klimaatcoalitienijmegen.nl).

Om 12 maart tot een succes te maken hebben we jouw hulp nodig! Met jouw donatie kunnen we de activiteiten organiseren en aandacht vragen voor rechtvaardig klimaatbeleid in Nijmegen. Samen maken we Nijmegen groener, schoner, biodiverser en duurzamer!  

Mocht je vragen hebben, of mee willen helpen in de organisatie, neem dan contact met ons op! info@klimaatcoalitienijmegen.nl 

Onze klimaateisen aan de nieuwe gemeenteraad:
1) Wees eerlijk: het is crisis!  
2) Richt een Nijmeegs burgerberaad voor klimaat op
3) Sneller naar duurzame energie, maar verdeel de lasten eerlijk  |4) Maak Nijmegen groen & biodivers   
5) Stop vervuilende bedrijven & zorg voor schone lucht 
6) Duurzaam bankieren  
7) Gratis OV, minder auto's   
8) Nijmeegse Donuteconomie: ecologisch, sociaal & circulair.   
9) Bouwen: Alleen écht duurzaam, natuurinclusief en eerlijk 
10) Duurzaam en gezond voedsel voor iedereen


Volg ons op sociale media:Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 265,00
Doel: € 500,00
53%