Stefan en Nikita verloren hun dochtertje.

Stefan en Nikita verloren hun dochtertje. | Geld inzamelen
 
 
Stefan en Nikita verloren afgelopen augustus 2018 hun dochterje Eva.

Stefan, Nikita en hun dochtertje Yara zijn afgelopen augustus 2018 hun dochter en zusje Eva verloren. Eva had een zeldzame ziekte. Ze had een hersenafwijking LBSL. 2 dagen na haar 2de verjaardag is Eva overleden.

Haar ouders hebben een hoop onvoorziene onkosten gehad door de begrafenis. Deze kosten waren veel hoger dan dat er toen verteld was. Ze wilde een mooi afscheid hebben en dat heeft Eva ook zeker gekregen. Het is het ergste wat je als ouders kan overkomen je eigen kind verliezen. Ze moeten nu alles een plaatsje geven en het verdriet verwerken, maar de extreem hoge kosten brengt ook een hoop stress mee, wat hun in deze tijd absoluut niet horen te hebben na dit grote verlies.

Ik ben deze actie begonnen en hoop dat mensen wat zouden willen doneren om het verdriet daarin wat te verzachten. Alle beetjes helpen en als we allemaal wat geven kunnen hun doorgaan met het verwerken van het verlies van hun prachtige dochtertje Eva.

 Lees hier haar blog

https://momwith2daughters.blog/2018/11/28/de-eerste-weken-zonder-eva/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 395,00
Doel: € 2.500,00
15%

Deze actie is gesloten.