Stay Strong Manon !

Stay Strong Manon ! | Geld inzamelen
 
 
Manon, 26 jaar en ze was in de bloei van haar leven.

Lieve Familie, Vrienden en Donateur’s

We zijn helemaal overdonderd en vreselijk dankbaar dat zoveel mensen gedoneerd hebben. Er is inmiddels genoeg geld om zonder financiële zorgen haar laatste levens fase in te gaan en haar een waardig afscheid te geven. Gezien het hoge bedrag willen wij het geld wat overblijft schenken aan een goed doel zodat misschien ook andere mensen geholpen kunnen worden.

 

Manon, 26 jaar en in de bloei van haar leven. Eind oktober werd Manon plotseling ziek en is ze opgenomen in het ziekenhuis. Na verschillende onderzoeken kreeg ze de diagnose die niemand wilde horen... kanker. En ook nog zo’n zeldzame variant. Hierdoor staat haar leven volledig op zijn kop en inmiddels weet ze ook dat het leven nooit meer wordt zoals ze voor ogen had. Na drie intensieve chemo’s is er nu door de artsen besloten te stoppen met de behandeling. Na een periode van vele ziekenhuisbezoekjes en meerdere opnames na elkaar heeft ze te horen gekregen dat het terminaal is. 

Omdat ze uitbehandeld is en nog in het ziekenhuis verblijft is ze nu doorverwezen naar een high care hospice. Alleen daar kan ze de zorg krijgen die ze nodig heeft voor oa haar drain. Dit brengt helaas hoge kosten met zich mee. Doordat het onverwachts is, allemaal zo snel gaat en ze nog zo jong is, is ze hiervoor onderverzekerd (ook geen uitvaartverzekering). Daarom willen we jullie vragen om een kleine bijdrage. Zodat ze zich over zowel de hoge kosten voor de uitvaart als de hospice geen zorgen hoeft de maken in de tijd die haar nog gegund is en ze daarom toch nog meer kan genieten van de mensen om haar heen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
621 donaties
€ 21.167,00
Doel: € 20.000,00
105%

Deze actie is gesloten.