Startende ondernemer

Startende ondernemer | Geld inzamelen
 
 
Help mij bij het realiseren van mijn droom als startende ondernemer!

Hi! 

Mijn naam is Stephanie, ik ben 23 jaar oud en studeer (Ad) ondernemen aan de hogeschool Rotterdam. 

A little about me

Voor zolang ik me kan herrineren heb ik van bakken en koken gehouden. Vanaf mijn 11e maakte ik taarten en cupcakes voor familie en vrienden. Ik kreeg altijd veel complimenten en was daar ontzettend blij mee. Toen mij de vraag werd gesteld wat ik nou zou gaan doen na de HAVO, wist ik alleen dat ik echt heel graag mijn eigen bakery wilde opzetten. Daarvoor had ik meer kennis nodig over bakken, had ik meer ervaring nodig, maar ook een opleiding die me kennis zou laten maken met de bedrijfswereld. Zo heb ik gekozen om ondernemen te studeren. In mijn laatste jaar van de HAVO had ik besloten om cupcakes te verkopen aan lokale winkels. Dat ging prima. Maar ik kreeg toen minder tijd om hiermee door te gaan vanwege studie. Ik zit nu op een studentenkamer en zou graag weer willen beginnen aan een nieuwe uitdaging.

 

Nieuwe Uitdaging

Ik hou deze actie omdat ik aan het sparen ben voor een professionele oven, camera belichting en een professionele camera. Ik wil namelijk mijn eigen YouTube Channel opzetten waar ik mijn creaties laat zien en vertel hoe ik die maak. Mensen die houden van lekkernijen maken, zullen hier zeker van genieten. Hiervoor heb ik wat hulp nodig van jullie omdat ik het niet zelf kan. Alvast bedankt voor je hulp! 

Als ik hier meer volgers en kijkers krijg en het goed gaat, wil ik uiteindelijk een fysieke bakery opzetten. Maar dat is nog ver in de toekomst.

If this works, you’ll be seeing me soon on YouTube, making all kinds of delicious sweets!

Heel veel liefs,

StephanieEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 45,00

Deze actie is gesloten.