Starten met mijn droom

Starten met mijn droom | Geld inzamelen
 
 
Na 10 jaar wajong en dromen ben ik er klaar voor mijn droom uit te laten komen.

Ik ben een jonge vrouw van 29 jaar... heb een heftig leven achter de rug. Nooit thuis gewoond omdat me ouders niet in staat waren voor mij te zorgen.. van pleeggezin na pleeggezin gegaan.. uiteindelijk jong moeder geworden.. van nu 2 schoolgaande jongens. Nooit normaal kunnen leven want ik werd geleefd. Na mijn wensen, dromen en ideeen is nooit geluisterd met name door jeugdzorg.. ik was geen moeilijk kind... maar werd door de omstandigheden waarin ik leefde moeilijk. Nu ik zelf moeder ben tien jaar voor mijn kindjes te hebben gezorgd als alleenstaande moeder. Wil ik nu mijn  dromen gaan waarmaken.

10 jaar wajong uitkering... ik heb er genoeg van, ik heb nog zoveel meer goede kwaliteiten.

Mijn dromen en ideeen uitgewerkt in een ondernemingsplan. Het idee is goed, de verwachte cijfers zijn goed. Het bedrijfspand is al gevonden. Het gaat om een beauty met vele welness faciliteiten. Ik kan u altijd meer vertellen  over het gehele concept. 

Alleen het geld ontbreekt.. de bank wilt niet meewerken ivm te weinig eigen vermogen. Heb nooit iets kunnen sparen,  leef jaren van het minimum loon en heb daar mijn kindjes godzijdank mee kunnen groot brengen. 

Nu wil ik voor mijn eigen geld gaan zorgen en wordt ik daarin niet geholpen.. ze willen een jonge ondernemer maar wel met flink  wat eigen vermogen. 

Ik heb aan alles gedacht ben dol enthousiast om te beginnen. Liever gister als vandaag. 

Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan.. er zijn meer wegen die na rome leiden. 

Ik wil jullie vragen om mij te helpen mijn droom waar te maken. Met 4000 euro eigen vermogen is er voor de bank reden weer in gesprek te gaan. Helpt u mij mijn droom waar te maken. Mijn talanten te kunnen laten zien.. en ook zelf niet meer afhankelijk te zijn van een wajong uitkering. 

Ik heb door mijn steeds  wisselende plekken vroeger weinig kunnen studeren. Ik heb hierdoor nooit een vak geleerd. Wel heb ik mijn mavo afgerond en tien jaar geleden de opleiding nagelstyliste  gedaan. Ook hier wil ik in mijn bedrijf mee verder gaan. 

Degene die doneren vanaf 50 euro wil ik bij opening trakteren op een heerlijk welness arrangement! U kunt al doneren vanaf 5 euro! Anoniem is ook mogelijk. 

Verder sta ik open voor mogelijkheden particulier te lenen tegen een afgesproken rente. 

Dank u wel Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 60,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.