Start als tattoo artiest

Start als tattoo artiest | Geld inzamelen
 
 
Na een periode van revalidatie een nieuwe start

Beste lezers,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Jeroen, in 2013 kreeg ik een hersenstam infarct. Na veel zware momenten van en met revalideren begin ik er steeds meer boven op te komen.

het werk wat ik deed als productie medewerker zal ik niet meer kunnen doen. Het werken in een cleanroom, productie stress zal mij teveel overprikkelen.

inmiddels ben ik dank zij een vriend beginnen met tekenen, en tattooeren. Ik heb ze zelf ook, en vind het een prachtige manier van lichaamsversiering ( smaken en meningen verschillen natuurlijk ) 

mijn doel is om hiervan mijn werk te gaan maken. Dit om een aantal redenen. Voor mij is elke tattoo die ik ga zetten een stuk revalidatie, het is een goede cognitieve training. Daarnaast kan ik zelf mijn dag en tijd indelen waardoor ik de werk druk voor mijzelf kan verlagen, en niet helemaal uitgeput raak en overprikkeld. zodat ik na het werken nog wat energie over heb om een goede leuke vader voor mij twee dochters te zijn.

ik heb dit doel ook met mijn revalidatie arts beaproken, want momenteel revalideer ik nog deels. Hij vind het een geweldig idee. En wil met mij zoveel mogelijk gaan werken om dit doel te behalen.

waarvoor zamel ik nu dan precies geld in? Voor het volgende, ik heb wat spulllen. Maar die voldoen niet aan de gestelde nederlandse eisen ( ggd richtlijnen ) om verder te komen, heb ik goed nieuw matriaal nodig waarmee ik opzoek kan gaan naar een tattooshop om als leerling aan de slag te gaan.

dit is en voeld voor mij als een nieuwe start na een zware periode. Hopelijk kan ik mijn doel en droom gaan na leven. Zodat ik weer wat werk kan gaan doen. Uit de bijstand kan met mijn gezin, en de weg omhoog in kan slaan. Met uiteindelijk ultieme doel, mijn eigen tattoo shop!

 

niet iedereen zal z’n actie waarderen. En daar heb ik alle begrip voor. Maar nooit geschoten is altijd mis, niet waar? Dit is mijn passie, droom en doel. En elke donatie is welkom om dit te behalen.

voor vragen mogen jullie lezers altijd contact opnemen, dit kan op: jeroen.tattoo@gmail.com of op 0627285608.

 

dank voor het lezen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 65,00
Doel: € 855,00
7%

Deze actie is gesloten.