Stamceltherapie tegen agressieve MS

Stamceltherapie tegen agressieve MS | Geld inzamelen
 
 
Help mij de strijd met MS aan te gaan en weer voor mijn kinderen te zorgen

Hoi allemaal, ik ben Willeke Kafoe, 32 jaar, getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Helaas heb ik ook een agressieve vorm van MS die ertoe geleid heeft dat ik, ondanks behandeling in Nederland, op zo’n jonge leeftijd al in een rolstoel ben beland. Ik kamp met allerlei cognitieve problemen en heb bijvoorbeeld ook veel minder armkracht. Doordat ik jonge kinderen heb, betekent dit dat ik vaak geen onderdeel meer kan zijn van hun activiteiten en ons gezinnetje. Het doet ontzettend zeer om onze dochter te zien spelen in de speeltuin en zelf aan de rand te moeten toekijken, haar niet te kunnen optillen omdat mijn armen dat niet kunnen, niet mee te kunnen praten aan tafel met onze oudste dochter of dingen die zij verteld heeft vergeten. Ik voel me geen volwaardig lid van mijn gezin meer, hoe zij ook hun best doen om mij dat gevoel wel te geven.

Ik heb stamceltherapie nodig. Deze stamcelbehandeling wordt in Nederland wel uitgevoerd, maar niet als je MS hebt. Daar ’moet je kanker voor krijgen’, hoe rot ik dat ook vind om te zeggen. De resultaten zijn veelbelovend. Zo’n 80% van de mensen die dit ondergaan, ervaren geen achteruitgang meer. Zo’n 60% van de mensen merkt verbetering. Dat zou kunnen betekenen dat ik ooit weer zou kunnen lopen! Dat ik weer mee zou kunnen doen, me weer ’mama’ zou kunnen voelen. Mijn kinderen zou kunnen zien opgroeien tot volwassenen.

Om deze behandeling mogelijk te maken heb ik €65.000 hebben kunnen zetten. Voor zoveel geld heb ik awareness en gulle gevers nodig. Willen jullie mij helpen en wat geld doneren dat je kunt missen? En willen jullie mijn verhaal zoveel mogelijk delen?

Kijk voor meer informatie, hoe het momenteel met me gaat, welke evenementen we organiseren om geld in te zamelen op www.stichtingstaop.nl.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
32 donaties
€ 435,00
Doel: € 40.000,00
1%

Deze actie is gesloten.