Stage ziekenhuis kenia

Stage ziekenhuis kenia | Geld inzamelen
 
 
Voor mijn opleiding doktersassistente, ga ik stage lopen in het ziekenhuis in Kenia.

Begin mei mag ik voor 7 weken stage gaan lopen in een ziekenhuis van Kenia. Ik heb er echt onwijs veel zin in en kan niet wachten tot het 8 mei is.

Ik ben Romy Luijkx, Ik ben 18 jaar en woon in Roosendaal. Ik doe de opleiding doktersassistente op het Kellebeek college in Roosendaal.

Ik ga in het ziekenhuis in Kisumu stage lopen, dit is best een groot ziekenhuis in een grote stad. Ik ben erg benieuwd hoe de dokters daar hun taken uitvoeren omdat Kenia toch een minder ontwikkeld land is dan Nederland. Ik moet gaan handelen met de materialen die ze daar hebben. Wij hebben in Nederland natuurlijk veel meer luxe dan in Kenia. Maar ik ga naar Kenia om te leren handelen met de kleinste dingen die ze daar hebben. Ik hoop een onvergetelijke tijd mee te mogen maken in het ziekenhuis!

Ik ga ook wekelijks een blog bijhouden. Deze blog kunnen jullie allemaal lezen en zo mij volgen in Kenia bij dit geweldige avontuur. Deze blog zullen jullie vanaf 10 mei kunnen gaan bekijken.

 http://rooms.waarbenjij.nu

Ik zou graag daar wat willen verbeteren en de mensen daar iets leuks geven! Denk dan bijvoorbeeld aan verbandmaterialen, injectienaalden, schorten, handschoenen etc. Ik kan dit natuurlijk niet zonder jullie hulp en elke (kleine) bijdrage helpen mee aan een beter werkklimaat in het ziekenhuis!

Help jij mij daarom mee door een kleine bijdrage te storten voor het ziekenhuis in Kenia, de mensen in Kenia zullen u dankbaar zijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 355,00

Deze actie is gesloten.