Stage naar Zuid Afrika

Stage naar Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Help mij deze unieke, belangrijke reis werkelijkheid te maken!

Welkom!

Mijn naam is Arjan Legemaat en op dit moment zit ik in mijn tweede leerjaar van het Grafisch Lyceum Utrecht, waar ik Animatie / Audiovisuele Vormgeving studeer. Een tijdje geleden kregen wij een ontzettend leuk en uniek aanbod om om op 24 april 2018 een 10-daagse reis te maken naar Kaapstad, Zuid-Afrika. Hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen en ik ben dan ook geselecteerd om mee te gaan!
Het doel hiervan is om de kennis die wij hier hebben over te brengen naar de scholen in die stad, zodat ook zij bezig kunnen gaan met de wondere wereld van het mediavormgeven! We zullen daar onder andere werken aan projecten samen met lokale kinderen van middelbare scholen, we gaan de scholen daar stimuleren om creatief bezig te zijn en nog veel meer.
Naast het uitwisselen van onze kennis is het ook een belangrijke trip voor de studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht zelf. De trip is namelijk samen met 14 andere leerlingen en twee docenten, en ondanks dat we hulp krijgen van de stichting Global Exploration is het toch een hele voorbereiding waar we onder andere leren zelfstandig te zijn. Eenmaal aangekomen in Zuid-Afrika verwachten we ook een betere kijk te krijgen op de leefomstandigheden van het land door onder andere te kijken in de armere gebieden, we gaan lokale vrienden maken en noem het maar op. Al met al een hele belangrijke trip voor zowel de lokale economie van Kaapstad, als de 15 leerlingen!

Als een echte liefhebber van alles wat met film te maken heeft, met extreme toekomstdromen een ambities om een ander te helpen, denk ik persoonlijk dat het echt de moeite waard is om te doneren. Het is een dure trip omdat het een hele lange vliegreis is, we moeten daar kunnen overnachten en ook moet ik van alles regelen zoals inentingen. Doneren zal dan ook enorm gewaardeerd worden. 
Donateurs worden op de hoogte gehouden van de voorbereiding en de reis via Facebook, de reis komt in een groot jaarboek, ik zal na afloop een leuk verslag maken en ik hoop samen met een vriend die ook mee gaat een hele toffe documentaire neer te gaan zetten als dit mogelijk is, zodat alles wat ik daar mee ga maken ook zichtbaar wordt voor de geïnteresseerden. 

Alle kleine beetjes helpen en alles maakt mij dan ook ontzettend blij! 1800,- euro (het bedrag dat ik op moet halen) is extreem veel om in enkele maanden voor elkaar te krijgen maar het moet haalbaar zijn.

Alvast bedankt! :)

Met vriendelijke groet,

Arjan Legemaat

----

P.S.:
Bij de volgende bedragen krijgt u als donateur nog wat extra's!

Groetkaart €25,-:
- Ontvangt een groetkaart van onze hele groep als bedankje!

Club van €100,-:
- U ontvangt na de stage een fullcolour boek van ons avontuur
- Groetkaart
- Naamsvermelding op de website van Global Exploration
- Naamsvermelding in ons boek (meer dan 6000 exemplaren)

Sponsorpakket €500,-:
- 5 fullcolour boeken van ons avontuur
- Groetkaart
- Uw logo op de groetkaart van onze groep (gemiddeld 400 exemplaren per groep)
- Uw logo op de website
- Uw logo in het boek (meer dan 6000 exemplaren)
- Erg leuk voor een bedrijf!


CONTACT:
(Voor vragen, informatie, of wat dan ook; neem gerust contact met mij op! Ik vertel u graag meer en ik luister graag!)
- arjanlegemaat@hotmail.com
- 0643682338Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 1.550,00
Doel: € 1.800,00
86%

Deze actie is gesloten.