Stage Lars 4 Ghana

Stage Lars 4 Ghana | Geld inzamelen
 
 
Steunt u mij tijdens mijn ziekenhuis stage in Ghana...?

Leuk dat u komt kijken op de donatie pagina van Lars 4 Ghana. Dé plaats om mij te ondersteunen tijdens mijn stage als verpleegkundige in Ghana.

Wie, wat, waar...?

Mijn naam is Lars Grootswagers en ben 17 jaar. Als 2e jaars student verpleegkunde aan het ROC in Tilburg ga ik vanaf maart 2018, 3 maanden stage lopen bij een lokaal ziekenhuis in Ghana. Via mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/Lars4Ghana/ en de website www.lars4ghana.nl zal ik jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen en belevenissen ter plaatse.

De komende weken zal meer duidelijk worden over mijn stage doelstellingen en de omstandigheden waar ik in Ghana mee aan de slag ga.

Waarom deze stage...?

Toen ik aan mijn opleiding ben begonnen heb ik mij als doel gesteld om naast het werken in een Nederlandse werkomgeving, ook een bijdrage te willen leveren aan buitenlandse maatschappelijke problemen. Het werken in een ontwikkelingsland als Ghana is voor mij dan ook een uitdaging en een mooie kans; ik kan een goede bijdrage leveren aan de lokale gezondheidszorg in Ghana en tegelijkertijd is het voor mij een zeer leerzame ervaring voor mijn verdere ontwikkeling als toekomstig ambulanceverpleegkundige.

Om dit te realiseren heb ik mij goed laten voorlichten en heb de lokale omstandigheden in Ghana goed bestudeerd. Daarnaast is de echte reisvoorbereiding nu begonnen. Ik wordt hierbij ondersteund door het team van Ghanagnagers (www.afrikastages.com) en begeleiders van het ROC Tilburg.

Waarom deze Doneeractie...?

Een van de uitdagingen die ik heb is het bijeenbrengen van de financiën om de kosten te betalen. Deze zijn begroot op ongeveer EUR 2.750,00. Dit zijn kosten voor o.a. vliegticket, verzekeringen, verblijfkosten en medische benodigdheden zoals vaccinaties en preventieve medicatie. Om dit allemaal te kunnen financieren ben ik deze Doneeractie begonnen en hoop natuurlijk dat u mij wil ondersteunen met een financiële bijdrage. Voor meer informatie kunt u terecht op www.lars4ghana.nl

Tot slot…

Ik hoop natuurlijk op uw (financiële) steun bij het mogelijk maken van deze stage in Ghana en dank u bij voorbaat voor uw belangstelling en eventuele donatie. De komende weken zal ik meer informatie plaatsen over de voorbereidingen van mijn stage reis.

Als er meer geld wordt gedoneerd dan de benodigde € 2.750,00, zal ik het overige bedrag doneren aan het St. Patrick Private Hospital in Kpando.

Met vriendelijke groeten,

Lars GrootswagersEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 718,00
Doel: € 2.750,00
26%

Deze actie is gesloten.