Stage in Zuid Afrika

Stage in Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Samen met veertien medestudenten ga ik op reis naar Kaapstad om stage te lopen!

Alrighty then,

Samen met 14 medestudenten ga ik voor 10 dagen op een internationale stage naar Kaapstad✈️ De stage, die georganiseerd wordt door Global Exploration, staat in het punt om verschillende projecten uit te voeren op scholen samen met de lokale kinderen. Als student van de opleiding mediadevelopment ga ik hen dingen leren en kennis overbrengen over van alles wat met mijn opleiding en werkgebied te maken heeft. Denk hierbij aan het leren van HTML en CSS en het opzetten van kleine websites en wat daar allemaal bij komt kijken. Maar... ik ben er natuurlijk ook om van hen te leren!

Iedere student moet een bepaald gesponsord bedrag bij elkaar zien te krijgen om de reis te kunnen bekostigen. Het bestaat uit €1800 aan donaties. Met het geld wordt de reis bekostigt, de lokale economie gesteund, wordt er geholpen aan de onderwijs-en leefomstandigheden en kan ik samen met mijn medestudenten projecten op gaan starten💰 Deze kans wil ik natuurlijk niet missen. Daarom is mijn vraag naar jou of je mij wilt steunen om deze reis waar te kunnen maken doormiddel van een donatie🙏🏽

Eenmaal in Zuid-Afrika houd ik je up-to-date door foto’s te posten op Instagram en Facebook📸, zodat jij kan zien dat het de moeite waard is geweest🙌🏽🇿🇦Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 615,00
Doel: € 1.800,00
34%

Deze actie is gesloten.