Stage in Zuid Afrika

Stage in Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Mijn stage in Zuid Afrika!

Hoi hoi allemaal!

Mijn naam is Jinke Janssen en ik ben 18 jaar oud.
Momenteel volg ik de opleidig Sport en Bewegingscoördinator niveau 4, ik zit hierbij in mijn derde en laatste jaar.

Via mijn opleiding heb ik de kans gekregen om vanaf eind maart stage te lopen in Zuid-Afrika! Het project zal ruim 2,5 maand duren. Deze kans pak ik dan ook zeker met beide handen aan, wat een mogelijkheid!

Al een lange tijd ben ik bezig met het oriënteren en het regelen van verschillende dingen rondom het project. Wat moet er voorafgaand gebeuren, hoe verloopt het in de periode dat ik daar ben enzovoort.

Wat het project inhoud zal ik hieronder vertellen:

Het project dat ik ga lopen, loop ik samen met 3 andere meiden onder naam van NDLOVU Care Group. Een organisatie/groep die inmiddels 20 jaar geleden is opgericht.

Tijdens mijn stage zal ik met verschillende dingen bezig zijn:
Ik zal verschillende projecten/activteiten ondersteunen en organiseren. Ook zal ik aan de slag gaan in een disabled centre. Maar vooral op sport gebied zal ik mijn steentje bijdragen. 

De kinderen in het gebied waar ik stage loop (Elandsdoorn) hebben gelukkig kans om naar school te gaan, maar buiten het onderwijs speelt sport een grote rol in dit gebied.

Het lijkt mij erg mooi om door middel van sport, plezier, liefde en hulp te geven aan kinderen die niet de kans hebben om te leven zoals wij dat doen.

Om dit te kunnen bereiken moet er natuurlijk het nodige geregeld worden:
De tickets moeten geboekt worden, dit is gelukkig al gebeurd!
Ik moet verschilende inentingen krijgen en er moet het een en ander worden aangevraagd kortom een traject dat ik nu al met veel plezier doorloop.

Er hangt aan deze unieke kans natuurlijk wel een prijskaartje:
- kosten voor het ticket 
- kosten voor de huur van de auto
- kosten van verblijf en voeding.
- en kosten voor culturele uitstapjes.

en alles wat nodig is om projecten te kunnen organiseren.

buiten het bedrag wat ik aan het sparen ben voor persoonlijk doeleinde heb ik ook geld nodig om fantastisce projecten neer te zetten.

Mijn vraag aan jou is of je doormiddel van een kleine financiële bijdrage mij zou willen helpen het bedrag wat ik nodig heb om een geweldige en onbetaalbare tijd en mooie projecten neer te zetten, te behalen! alle kleine beetjes helpen en worden gewaardeerd.

Hartelijk bedankt,

Jinke Janssen

 

P.S de reis naar en in Afrika gaat worden gefilmd --> youtube kanaal COMING SOON!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 315,00

Deze actie is gesloten.