Stage in Suriname

Stage in Suriname | Geld inzamelen
 
 
De meeste ideeën over onderwijs zijn niet nieuw, maar niet iedereen kent de oude ideeën.

Vanaf 1 februari 2018 ga ik voor vier maanden naar Suriname om stage te lopen op een basisschool. Deze basisschool is de Albergaschool in Paramaribo.

Het leven in Suriname is heel anders, dus ook de scholen en de manier van lesgeven. De scholen hebben niet veel geld, waardoor er bijvoorbeeld geen gymmaterialen, knutselspullen en ICT mogelijkheden zijn. 

Tijdens mijn stage in Suriname wil ik mijn ideale manier van lesgeven overbrengen. Dit houdt in dat de leerlingen actief bezig gaan om de lesstof te verwerken. Denk hierbij aan coöperatieve en andere leuke werkvormen. Ook wil ik de kinderen de kans geven om knutsellessen en gymlessen te krijgen met de materialen die daarvoor nodig zijn. Buiten deze mogelijkheden voor lessen om, wil ik de school ook spullen geven welke ze in het onderwijs kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld leesboeken en educatieve spelletjes.

Al deze materialen om het onderwijs te verbeteren moet ik zelf aanschaffen. Deze mogelijkheid om naar het buitenland te gaan is duur dus daarom wil ik jullie hulp vragen voor het aanschaffen van de materialen. 

Willen jullie mij mee helpen om mijn doel te behalen zodat mijn stageschool in Suriname mooie materialen krijgt en er een andere manier van lesgeven mogelijk is door deze materialen?

 

Tijdens mijn reis wil ik een blog bijhouden. Wil je op de hoogte blijven van mijn ervaringen op de Albergaschool, houd mijn blog dan goed in de gaten via www.elineinsuriname.jimdo.com!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 210,00

Deze actie is gesloten.