Stage in Kenia

Stage in Kenia | Geld inzamelen
 
 
Stage in Kenia

Ik ben Manon van Gastel, ik ben 18 jaar oud en zit op het Kellebeek college in Roosendaal, ik volg daar de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4. Van eind maart tot eind juni ga ik naar Kenia voor stage, deze kans heb ik vanuit school aangeboden gekregen en heb ik dan ook met 2 handen aangepakt!

Ik ga de eerste 6 weken stagelopen in een weeshuis op het platteland, daarna ga ik 6 weken stagelopen in de stad ook in een weeshuis. Ik heb er ernorm veel zin in en kijk er erg naar uit om daar een steentje bij te kunnen dragen. 

Ik zou graag spullen kopen van het geld zoals bijvoorbeeld meubels, luiers, speelgoed etc. En dat doneren aan de weeshuizen, wat ik ga doneren weet ik nog niet, er is mij geadviseerd om daar te bekijken wat er nodig is en daar hoop ik dan de mensen mee te kunnen helpen. Om die spullen te kopen heb ik natuurlijk geld nodig, ik ben bereid om een deel van dit geld zelf bij te leggen maar ik ben nog maar een student met een bijbaantje in de supermarkt, mijn buget is dus niet zo groot. Daarom hebben ik, en de kinderen in Kenia uw hulp nodig.

Alle kleine beetjes helpen dus met elke donatie ben ik enorm blij! 

U kunt mij ook vanaf 1 april volgen op http://manonvangastel.waarbenjij.nu/ over mijn stage. 

Delen wordt gewaardeerd.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 165,00

Deze actie is gesloten.