Stage in Kaapstad!!!!

Stage in Kaapstad!!!! | Geld inzamelen
 
 
Kaapstad Stage voor 10 dagen

Lieve lieve lieve mensen, 

IK HEB JULLIE HULP NODIG! 

 


Samen met 14 andere studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht, ben ik geselecteerd om anderhalve week de kans en mogelijkheid te krijgen om naar Kaapstad te gaan en daar die tijd een korte stage te lopen met de organisatie ‘Global Exploration’. Hopelijk ben ik daar dan van 24 April tot 5 Mei te vinden! Wat de stage inhoud is dat we anderehalve week een project gaan doen met kinderen op hun scholen. Deze projecten hebben natuurlijk een samenhang met mijn opleiding, ik laat de kinderen daar kennis maken met mijn passie voor vormgeving. Ze gaan leren wat ik doe, hoe ik het doe en wat ik bijvoorbeeld maak in mijn dagelijks leven op het GLU. Denk aan een poster, illustratie, een filmpje etc. Maar dit is natuurlijk ook een unieke kans om de gave stad Kaapstad te leren kennen, en ik denk dat de reis ook goed is voor de bewustwording van wat wij hier allemaal wel niet hebben! 


Ik zou deze kans voor geen goud willen missen... Altijd al naar Kaapstad willen gaan, en ik krijg ook nog eens de kans om mijn hobby te mogen uitoefenen en te laten zien aan andere kinderen met een toekomst. Hoe ontzettend gaaf is dat?! 


Natuurlijk houd ik jullie dan op de hoogte met filmpjes en foto’s op facebook!! 

Maar, om deze reis te kunnen en mogen maken moet ik door middel van sponsoring een bedrag voor mijn reis bij elkaar krijgen... Door middel van Crowdfunding.. THAT’S WERE I NEED HELP...!! Ik zou het echt ontzettend waarderen en zo gaaf vinden als dit lukt! Alvast zo ontzettend veel dank ☺️

 


DELEN MAG! Graag zelfs!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 220,00
Doel: € 1.300,00
16%

Deze actie is gesloten.