Stage Gabriella centre

Stage Gabriella centre | Geld inzamelen
 
 
Wij willen onze stageplek graag helpen met o.a. nieuwe materialen

Wij (Dieuwertje, Jessica en Jeske) lopen stage in het Gabriella centre, dit is een centrum voor kinderen met een beperking, in Moshi, Tanzania. Wij hebben hier al 2 maanden, van in totaal 5 maanden, gewerkt en hierbij hebben wij velen krachten, maar ook kansen van de plek gezien. Wij zouden hen graag willen helpen deze kansen verder te ontwikkelen. Er zijn veel kleine dingen waarmee we ze al zouden kunnen helpen, zoals schone tandenborstels en genoeg bestek voor bij het eten. Maar ook grotere mogelijkheden, bijvoorbeeld het verouderde en te kleine busje waarmee de kinderen iedere dag opgepropt naar school worden gebracht of het geringe aanbod aan verschillende leer- en spelmaterialen. Wij zouden in onze resterende tijd het centrum graag willen helpen om deze mogelijkheden beter te ontwikkelen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig 😀.

Dus ben je geïnteresseerd en zou je ons hierbij kunnen helpen, dan kun je ons helpen met een bijdrage naar keuze. Alle kleine beetjes helpen! 

Alle begeleiders, kinderen en wij zullen jullie heel erg dankbaar zijn. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 315,00

Deze actie is gesloten.