Stadsprediker Arnol Kox boetevrij

Stadsprediker Arnol Kox boetevrij | Geld inzamelen
 
 
Arnol Kox boetevrij

Al sinds jaar en dag voert de Gemeente Eindhoven een -in mijn ogen- hetze tegen stadsprediker Arnol Kox. Zo is hem al zijn scootmobiel ontnomen doordat hij roekeloos gereden zou hebben en lopen de boetes op omdat hij de duiven in het centrum van Eindhoven blijft voeren.

Inderdaad, ik heb er alle begrip voor dat sommige mensen hem enkel een irritante roeptoeter vinden, ikzelf vind hem echter een onschuldig, grappig icoon in de Eindhovense binnenstad.

De wereld staat in de fik, agenten en hulpverleners worden ( ook op tv ) verrot gescholden en getreiterd, dader(tjes) komen daar gewoon mee weg maar een vriendelijke man die zijn mening verkondigt moet en zal kapotgemaakt worden. Te gek voor woorden.

Met deze crowdfunding hoop ik om Arnol een bedrag te kunnen schenken waarmee hij zijn oplopende boetes zal kunnen betalen, feit is en blijft dat hij niet sterk staat tegen de tegen hem opgemaakte proces verbalen. ( maar waren deze nou echt zo nogig ? )Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 120,00
Doel: € 1.500,00
8%

Deze actie is gesloten.